Участник от "България търси талант" на косъм от смъртта в шоуто СНИМКИ

Участник от "България търси талант" на косъм от смъртта в шоуто СНИМКИ

В телевизионния ефир тръгна още едно риалити. Тази есен ще гледаме поредното издание на "България търси талант", където Ицо Хазарта, Катето Евро, Славена Вътова и любен Дилов-син ще търсят човека с най-необичаен талант, който да стане новата звезда на България.

Още в първия епизод на шоуто видяхме доста интересни персонажи, но един от тях се открои с много опасен номер. Той успя да шашне жури и публика, но рискува нечовешки живота си, а на Славена Вътова й спря въздуха от ужас.

Норвежкият ескаполог Кристиан Ведой би личния рекорд на великия Худини от 3 минути и 30 секунди под вода. Чужденецът се яви в българското шоу, сложи главата си в кутия с вода, а междувременно заключи ръцете си с няколко катинара, които трябваше да отключи, за да не се удави.

Славена Вътова показа сочно дупе на старта на "България търси талант"

Той издържа цели 5 минути и 20 секунди под вода, а тялото му започна да дава сигнали, под формата на спазми и контракции, че нещата не са наред. Той все пак успя да отключи катинарите и заслужено получи пропуск за следващия етап в шоуто.

Зрителите също трепериха от притеснение по време на изпълнението на опасния номер. Всички в страницата пишат, че му дават "златния бутон".

Кристиан бил водолаз и след операция под вода се натровил, белите му дробове отказали. лекарите били категорични, че повече не може да изпълнява тази професия. Напук на медицината той започва да тренира задържането си под вода и доказва, че може да го прави по-добре от всеки друг./show.blitz.bg

Коментирай