Славена Вътова показа сочно дупе на старта на "България търси талант"

Славена Вътова показа сочно дупе на старта на "България търси талант"

Броени дни преди старта на „България търси талант“ звездното жури в състав Катерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова, както и водещите – Сашо Кадиев и Даниел Петканов, дадоха старт на впечатляващите спектакли с фен събитие и поздрав към учениците.

На събитието за фенове Славена Вътова демонстрира ефирен танц в компанията на 6-годишната Мишел Попов и балетист Васил Дипчиков. Чрез хореографията Мис България 2006 г. година пресъздаде ежедневието на една модерна жена и майка, която подкрепя израстването на своите деца.

Уви, не всички гледаха танцовите умения на Славена, а по-скоро сочното й дупе, което се подаваше от късата поличка за танци. Вътова смая всички със стегнатото си тяло, което, ако съдим по снимките й в "Инстаграм", тренира доста усърдно всеки ден.

Катерина Евро пък разказа как е подходила в развитието на многото таланти на своят син – Сашо Кадиев. Водещият на „България търси талант“ подчерта качествата и популярността на своя колега Даниел Петканов, който се радва на повече от 450 000 фенове в социалните мрежи, а след това разказа басня Жан дьо Лафонтен и изпълни акапелно парчена Кет Стивънс.

Дават златен бутон на Кадиев и Петканов СНИМКА

Ветерант в журито Любен Дилов-син се обърна към стотиците гости на събитието с признанието, че в момента се отдава на един от любимите си таланти – дайвинг в екзотичните води на остров Мадагаскар и съвсем скоро ще сподели преживяването със зрителите на bTV.  Финал на събитието дадоха финалистката от пети сезонн – Жаклин Таракчи и победителите – духов оркестър Виво Монтана./show.blitz.bg

 

Коментирай