Участничка в "Мастършеф" стреля с крем по журито СНИМКА

Участничка в "Мастършеф" стреля с крем по журито СНИМКА

Страшен екшън се разигра в кулинарното шоу "Мастършеф", след като участничка в предаването откри огън по журито. Вместо към кекса си, бургазлийката Пламена без да иска насочи сифона си с крем срещу шеф Андре Токев и го омаза до ушите.

Докато топ готвачът се опитваше да се предпази от мощната, лепкава струя, колегите му едва не припаднаха от смях. "Стреляй! Стреляй!", развика се ентусиазирано към "снайперистката" шеф Петър Михалчев. Шеф Силвена Роу пък самоотвержено се метна да чисти петната от тъмносинята жилетка на безпомощния Токев.

Секси участничка готви по бельо в "Мастършеф" СНИМКИ 18+

Силвена Роу плаши с чеснова целувка в "Мастършеф" СНИМКА

"След този гаф със сигурност ще ми лепнат прякора Плами Сифона", пошегува се участничката след края на стрелбата. Въпреки конфуза тя продължи напред в шоуто, защото журито хареса вкуса на нейните английски сладкиши и сандвичи, а Токев намери сили да преглътне унижението./show.blitz.bg

Коментирай

Feinschmeker

Feinschmeker 10.03.2021 15:48

За готвачите си мисля.Обикновенно са добродушни и едни такива благи.И така храната е вкусна и е приятно.Но тези дето ги прожектират по тв нещо не се вписват,заядливи,заплашителни,злобни понякога.Нещо не са на място или вече времето е такова, ама аз храна приготвена от такива готвачи не искам да ям.