Силвена Роу плаши с чеснова целувка в "Мастършеф" СНИМКА

Силвена Роу плаши с чеснова целувка в "Мастършеф" СНИМКА

С огнен чеснов дъх плаши шеф Силвена Роу колегите си и екипа на "Мастършеф". Екстравагантната кулинарка не само се разхожда в облак от остра миризма, а и налита на безпомощните Михалчев и Токев.

Топ готвачката без да иска се вмириса силно, след като опита студен сос аиоли, приготвен от един от кандидатите за участие в шоуто - 26-годишния програмист Мартин.

Няма да повярвате каква е истинската възраст на Силвена Роу СНИМКИ

Още с първата хапка Роу се присви, задавена от обилното количество чесън и предизвика смях на снимачната площадка. „Сега ще дойда да ви забия по една целувка“, заплаши тя на майтап Токев и Михалчев, и моментално пресече кикотенето им.

Абсолютният двойник на Явор Бахаров се вихри в "Мастършеф" СНИМКА

авторът на чесновия сос отпадна от „Мастършеф“, а напред продължи прекият му конкурент, 20-годишният студент Димитър, който приготви неустоимо ризото с бейби сепия, крем от аспержи и хайвер от моркови./show.blitz.bg

Коментирай

Обективен

Обективен 06.03.2021 9:08

Кой започна да налага тия придворни прислужници за елит? И тоя кудуп Силвена,едро мляно,с глезен като на унгарски кон,идеално ще се впише с бялата манта и големия черпак да прави попара на пенсионерите в някой старчески дом.