Секси участничка готви по бельо в "Мастършеф" СНИМКИ 18+

Секси участничка готви по бельо в "Мастършеф" СНИМКИ 18+

Секси участничка вдигна градусите в кулинарното шоу "Мастършеф" с горещо изпълнение по бельо, след като се появи в ефир, облечена само в червена дантела. 28-годишната Беатрис заложи повече на полуголото си тяло, отколкото на кулинарните умения.

А накрая, за да нагорещи максимално страстите, 28-годишната маникюристка от София, се овъргаля в брашно, което полепна по дупето, корема и гърдите й.

Екзотична танцьорка ще нагорещи страстите в "Мастършеф" СНИМКА

Беатрис, която освен по готвенето, си пада и по фитнеса, не остави нищо на въображението във видео визитката си за "Мастършеф". На кастинга обаче тя се появи облечена прилично и забърка веган чийзкейк с кашу и черен шоколад.

Абсолютният двойник на Явор Бахаров се вихри в "Мастършеф" СНИМКА

"Създадох този десерт специално за вас тримата", изчурулика красавицата пред журито. Топ готвачите обаче прецениха, че сладкото й изкушение не е достойно за "Мастършеф" и не я допуснаха в състезанието за 100 бона.

Любопитна подробност е, че напористата маникюристка не се явява за сефте на кастинг в кулинарната надпревара. В третия сезон на шоуто тя за първи път атакува журито, но и тогава меракът й беше попарен./show.blitz.bg