Тяна от "Един за друг" простила изневяра и вече е... СНИМКИ

Тяна от "Един за друг" простила изневяра и вече е... СНИМКИ

Една от най-слънчевите двойки във втори сезон на "Един за друг" - Тяна и Иво, крие неподозирани тайни, които провокираха доста коментари в социалните мрежи.

Двамата са сред най-сериозните претенденти за победа в шоуто, но това, което междувременно разкриват за отношенията и перипетиите, през котио са минали, допълнително провокира интереса към тях от страна на зрителите. Дотам, че си позволиха дори да обсъждат публично изневярата, която Тяна е простила на приятеля си, с когото е заедно от 12 години.

Оказа се, че двамата са имали сериозни проблеми в миналото, които към днешна дата са само лош спомен. Също така от словоизлиянията им стана ясно, че актьорът Димо Алексиев, когото наскоро гледахме в "Откраднат живот", всъщност е братовчед на Иво.

"Това е доктор Генадиев. Братовчед ми", сподели Иво, след като подредиха снимките на роднините си по време на общата игра на двойките в надпреварата. 

Припомняме, че миналия четвъртък с "Един за друг" се разделиха Лейля и Иван след неуспеха им в изпитанието с тъмната стая и последвалото генерално класиране срещу другата номинирана двойка Денислава и Даниел. А най-слаб резултат имат Яница и Момчил, като малко преди тях се нареждат Тина и Станимир и Здравка и Мирослав.

За облекчение на всички, водещият Емо Чолаков обяви, че този път стаята на предизвикателствата остава заключена и никой няма да влезе в нея. Надпреварата в романтичното риалити продължават само седем двойки. Изпитанията за тях ще стават все по-вълнуващи, но и много по-трудни.

Новото предизвикателство ще постави мъжете в позиция на пълно откровение. Те ще трябва да посочат анонимни твърдения за техните половинки, а след това дамите трябва да се разпознаят в тях. Пример за такова твърдение може да бъде: "тя е причината да се събуждам всяка сутрин“ или недотам приятното: „жена ми постоянно закъснява“. Колкото по-пряма и искрена е връзката на двойките, толкова по-голям е шансът им да спечелят играта и да продължат напред към големия финал./show.blitz.bg

Коментирай

гого

гого 15.04.2021 0:52

Точно тия па са ми най гадните