Тайната падна! Ето кой мачо е Златният от "Маскираният певец" СНИМКА

Тайната падна! Ето кой мачо е Златният от "Маскираният певец" СНИМКА

Повече от половината маски от "Маскираният песец" са свалени и останаха шестима участници да се борят за победата. Сред тях най-анонимен си остава Златният. 

В началото панелистите в шоуто смятаха, че зад тази маска се крие бизнесменът петко Димитров, след което пък стигнаха до заключението, че става въпрос за готвач. Посочиха се имената на Шеф Виктор Ангелов и Шеф Иван Манчев. А някои пък намериха прилика с хип-хоп сензацията Ицо Хазарта. 

Ето коя е Хищницата от "Маскираният певец" СНИМКА

Ние ще ви предоставим нова възможност за размишления и ще покрепим тезата си с факти. Наши източници ни увериха, че зад маската на Златния се крие Сами Хоссни, който познаваме от участието му във "Фермата", а сега е фитнес инструктор на голяма част от шоу звездите. 

Със сигурност този участник не се занимава с музика и това си личи по фалшивото пеене. На последния лайф пък показа завидни спортни умения, като легна на земята и започна да помпа мускули с лицеви опори. С лекота, с която ги правеше, издаде своя спортен дух и умения. 

Освен това, от уликите стана ясно, че е "живял с други хора, но е разбрал, че това е пълна лудница". Склонни сме да вярваме, че визира участието си във "Фермата", къдете делеше общ покрив с другите фермери и като заключение заяви, че не е неговото шоу. 

Сами е щастливо обвързан, а такъв е и участникът в шоуто. Нека не забравяме, че Сами Хоссни е полубългарин - полу египтянин и е живял в много държави, както издадоха и уликите в шоуто. Определено Златният е най-мистериозният участник и затова събира зрителския вот и продължава напред. Макар да не пее добре, той успява да внесе колорит на сцената и това се оценява./show.blitz.bg

Коментирай

hgfh

hgfh 10.11.2020 14:24

никой не е чувал за този, така че със сигурност не е той и още повече, дори и да е той едва ли ще го държат до последните 6. Продължавайте да гадаете... Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/sami-hosni-e-zlatniyat-v-maskiraniyat-pevets.141824.html

ttboy

ttboy 10.11.2020 16:01

orlin pavlov