Ето коя е Хищницата от "Маскираният певец" СНИМКА

Ето коя е Хищницата от "Маскираният певец" СНИМКА

Безспорно един от най-загадъчните образи в "Маскираният певец" е този на "Хищницата". Тя се превърна в любим участник най-вече на мъжете, заради безупречното си телосложение и освободено и на моменти еротично поведение на сцената. 

Репортер на БЛИЦ научи името на изкусителката, която се крие зад огнено червеният костюм. Не става въпрос за фолкпевицата Райна, нито пък за Надя Петрова или Михаела Филева, каквито предположения имат зрители и панелисти. Досега никой не е познал коя е дамата под маската, което я прави още по-загадъчна и любима и има всички шансове да спечели формата. 

Зад ефектната маска се крие певицата и актриса Джулия Бочева, станала популярна с ролята си в сериала "Революция Z", а през 2016 години се впусна доста успешно в имитаторското шоу "Като две капки вода". 

Че зад маската на "Хищницата" се крие именно Джулия издаде и последната улика в шоуто, показвайки годежен пръстен. Миналата година актрисата сключи брак с приятеля си Галин Рангелов и взе неговата фамилия. Джулия не говори за щастливото събитие и успя да запази в тайна подробностите около него./show.blitz.bg

Коментирай

Игор

Игор 05.11.2020 16:39

ТОВА, КОЕТО СТАНА ЯСНО Е, ЧЕ ХИЩНИЦАТА НЕ СЕ Е ОМЪЖИЛА ВСЕ ОЩЕ