Тайната е разкрита! Ето коя е Хищницата от "Маскираният певец" СНИМКИ

Тайната е разкрита! Ето коя е Хищницата от "Маскираният певец" СНИМКИ

Тази година участниците в "Маскираният певец" доста умело преправят гласовете си, за да не бъдат разпознати. Първите свалени маски са на Поли Генова, Борис Солтарийски, Милена Славова и Есил Дюран. Само последната бе хваната бързо от панелисти и зрители. 

Безспорно най-атрактивна е Хищницата, зад чиято маска мнозина подозират, че се крие фолкпевицата Райна. Техните предположения идват от стройната фигура и танцувални имения на жената под маската. Уликите пък подсказаха, че е печелила титла за красота, а Райна е известна с този факт. 

Участва ли Светлана Гущерова в "Маскираният певец"? Азис я издаде, че...

Уви, не Райна се крие зад фамозната маска. Има известни колебания сред зрителите, относно самоличността на Хищницата. И те са между две много талантливи и красиви певици. Едната е Надя, която преди години бе вокал на групата Дийп зоун, която има хубаво телосложение, великолепен глас и страхотни танцови умения. 

 Надя

Михаела Филева също е сочена за евентуален участник, тъй като и нейните умения в танците не са за подценяване. Единственото, което не се връзва с нейния образ, е вулгарното държание на сцената. Знаем, че Михаела е доста премера и изискана в движенията си, излъчва класа, която при Хищницата е изразена по различен начин. 

Факт е, че този участник се превърна в любим на зрителите, без изобщо да подозират кой се крие зад костюма. Има всички шансове да стигне докрая и като нищо да спечели. Със сигурност продуцентите ще направят победител този, който успее до финала да запази тайната и зрителите да не се сетят кой се крие за неговата маска.

Точно така стана миналата година, когато почти всички участници бяха разпознати още на старта на шоуто. Единствените, които успяха да заблудят, са именно трите финалистки - Гарванът (Михаела Маринова), Розата (Жана Бергендорф) и Пчеличката (Маги Джанаварова)./show.blitz.bg

Коментирай

Маската

Маската 16.10.2020 19:25

Какво да коментирам. Радев - импи йчмънт !!!

Илиана

Илиана 16.10.2020 21:24

Според мен е Луна

Телевизионен идиот

Телевизионен идиот 17.10.2020 10:07

Според мен, зад маската на хищницата се крие Димитър Рачков. Не съм длъжен да ви обяснявам логиката си. така ми се дава...

Лъжльовци

Лъжльовци 17.10.2020 13:30

Е, нали беше разкрита? Ама, че сте жълтури, за един клик се правите на клоуни...

Шуши

Шуши 17.10.2020 18:57

Зад тази маска се крие Шиши. А зад маската на Крадеца е Боко Тиквето.

Лили

Лили 17.10.2020 21:53

Зад маската е Крисия