logo

Участва ли Светлана Гущерова в "Маскираният певец"? Азис я издаде, че...

Участва ли Светлана Гущерова в "Маскираният певец"? Азис я издаде, че...

"Маскираният певец" се вихри с пълна сила в ефира на Нова телевизия, а зрителите влизат в ролята на детективски панел и разследват уликите, за да разкрият кои звезди се крият зад впечатляващите костюми. 

Безспорно "Хищницата" е сред любимите образи на зрителите. Всички са категорични, че зад този костюм се крие атрактивна жена и много от предположенията са, че това е Светлана Гущерова. 

Панелист в този сезон е Азис, който е един от най-близките приятели на Светлана. И съвсем естествено знае много повече неща за дружката си, отколкото зрителите предполагат. И на последния лайф взриви публиката с откровение, с което разсея техните подозрения. 

В една от уликите за Хищницата се видяха нарисувани гущери, заради което всички зрители започнаха да подозират, че Гущерова се е решила да участва в музикалното шоу.  "Като чух за гущерите, веднага заподозрях, че Хищницата може да е моята приятелка Светлана Гущерова.  Но после се сетих, че не е възможно, понеже преди шоуто си писах с нея", каза Азис. 

Иначе в биографията си Гущерова има кратка авантюра с музиката покрай дуета си с Ангел.

Но теорията, че участва в "Маскираният певец" се разпада на парчета и заради стоп кадри от видео-стори, които изплуваха неотдавна от лятната й почивка. Заради разсеяността на Светлана бе потвърдено, че очаква второто дете от съпруга си Християн Гущеров. Издаде я отражение на коремчето й в прозорците на семейната морска вила./show.blitz.bg
 

Коментирай