logo

Райна разкри дали тя е Хищницата в "Маскираният певец"

Райна разкри дали тя е Хищницата в "Маскираният певец"

"Масксираният певец" се превърна в най-гледаното музикално шоу у нас, а целият народ се пита кои са популярните личности, които се крият зад зашеметяващите костюми. 

Някои от панелистите в шоуто, както и зрители, заподозряха, че фолкпевицата Райна се крие зад маската на Хищницата. "Само тя може да танцува толкова добре и в същото време да пее вярно", коментират в нета. 

Уликите за нея са, че е привлекателна и силна, обича красотата и е получавала титлата "мис". Има прекалено много българи, които отговарят на това описание. Разковничето може би е в пеенето. Затова най-спряганото име е това на фолкпевицата Райна. 

Тя е не само талантлива и в страхотна физическа форма, но преди да започне певческата си кариера е награждавана заради красотата си. 

Изпълнителката на "Ти ме лъжеш най-добре" не издържа на хилядите въпроси относно участието й в шоуто и реши да отговори. "Не съм аз" бе лаконичния отговор на звездата. Някои от зрителите на шоуто повярваха на думите й, докато други все още смятат, че се опитва да ги заблуди./show.blitz.bg

 

 

Коментирай