Страшна излагация в "Стани богат"! Адвокатка втрещи Ники Кънчев и едва се добра до...

Страшна излагация в "Стани богат"! Адвокатка втрещи Ники Кънчев и едва се добра до...

Младата адвокатка Василена Георгиева до такава степен сащиса водещият на "Стани богат" Ники Кънчев, че той направо се хвана за главата с нея. В крайна сметка тя успя буквално да се добере до 1500 лева, но минути след участието й в шоуто, в мрежата я направиха на нищо.

Участничката предизвикваше неведнъж усмивка на лицето на Ники Кънчев, който на няколко пъти въздъхваше пред явните й незнания - включително и на въпроси до 500 лева, за които се предполага, че са в пъти по-лесни от останалите. 

Нажежена обстановка в "Стани богат"! Отговорът на този въпрос изуми всички

За да стигне до 400 лева, например, Василена трябваше да отговори на въпроса чий роман е на Карл Май, като сред възможните отговори бе и верният, разбира се - "Поразяващата ръка".

Часове преди "Стани богат" Ники Кънчев призова: Не бива да бием тъпана!

"Не е чувала за Карл Май", веднага бе изстрелян гневен коментар на страницата на шоуто, провокиран от въпрос на Кънчев към Василена дали знае кой е Карл Май. "Не, не съм го чувала", отвърна адвокатката без капка срам.

"Младата "интелигенция", "Ужас! Изгонете я!", "Пускайте ги на едно ниво минимум за право на участие. Никой фен на предаването не иска да гледа такива участници. Добре поне, че си призна, че я е срам", гласят само малка част от възмутителните реакции в мрежата.

Василена не познава Карл Май, а впоследствие обърка и световноизвестният певец Роби Уилямс с актьора Робин Уилямс. Накрая не успя да отговори и на въпрос какво в киното се нарича "фарт", но тъй като нямаше жокери, с които да си помогне, отпадна./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай