След това грозно лично ВИДЕО на Валерия, Евгени потъна от срам

След това грозно лично ВИДЕО на Валерия, Евгени потъна от срам

"Ергенът" приключи, победителката е ясна - Валерия, но изобщо не изглежда най-желания тв ерген да е направил правилния избор в нейно лице, както се надяваше. Потвърждение за това идва с личното видео, което бе разпространено в социалните мрежи от рождения ден на победителката.

Много грозна сцена нямаше как да не направи впечатление на всички и да провокира вълна от негативни коментари по адрес на защитничката на животни.

Близки до "Ергенът" Евгени: Няма да ги бъде с Валерия, той вече...

Когато й поднасяха торта и тя започна да позира за снимки, Евгени се доближи до нея и постави ръката си на кръста й, но това, което чу, го стъписа. Валерия се доближи до него с думите: "Махни се!"

Решил, че не е чул, както трябва, той отново прави същото действие към рожденичката, която го попарва за втори път, а после се доближава до ухото му и прошепва нещо, след което той се отдръпва от нея и казва "оооокей", а физиономията му рязко се помрачава.

Очаквано реакциите на клипчето в мрежата са повече от фрапантни, а негативните писания по адрес на 25-годишната победителка продължават да се множат.

Това брутално ВИДЕО 18+ разкри каква е всъщност Валерия от "Ергенът"

"Много е чист този клип и добре се чува: "нататък махни са". Ужас, ужас". "Що за простотия, коя е тя да се държи така, кой е той, да трябва да търпи това, боже много се изложи Валерия. Аз разбирам, че са ви принудили да спазвате някакви норми след договора, но то като имаш невъзпитан и наистина супер нискоинтелигентен човек като нея, можеш да очакваш апокалиптично развитие….много жалка картинка и за него и за нея. Направо го заби на дъното", гласят малка част от коментарите.

В други пък се казва: "Колко грозно изглежда,тази реакция!", "Голяма простачка е тази Валерия. Как може да говориш по този начин не знам. Евгени заслужи си това унижение."

"Бягай… Генчо… докато е време… Но вероятно има останала част от договора… и той я изпълнява… Ще се опомни… ще гледаме…", "Момче. Много лоши приказки заслужаваш. А всичките пари да даваш за кучета и котки."

"Тази Валерия ми става отврат с това нейно държание ще си остане само с животните да я целуват ужас", "Че и се моли накрая на клипа с ръце на кой се моли на бога на кучетата… ужасна и противна".

"Ужассс, това беше много грозно… No comment", "Ами като се влюби, какво да прави! Интелигентно момче, но любовта е сляпа!", "Наистина така изглежда, че нещо го кара да се махне. Защо така се държи!?"/show.blitz.bg

Видеото може да видите ТУК

 

Коментирай

Prodigy87

Prodigy87 29.05.2023 12:01

Аз ако ми каже така ще и забия главата в тортата някой мъже са прекалено мили с такива не всички жени заслужават мило отношение.

баста

баста 29.05.2023 14:14

Жълтурковци преписвате глупостите на пуберите от ИГ и си мислите,че сте ''велики''.Двамата си имат взаимно решение да нямат общи публикувани снимки за да не могат такива като вас да създават интриги.Животът им вече си е техен не публичен.

Я я

Я я 29.05.2023 18:44

Ами така е, като си е взел кучкарка, а не дама! Сега да си и търпи простотиите.

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 29.05.2023 18:49

...постави си ръката на кръста и....може да не и е приятно това и е естествено да му каже да се махне....кое е грозното....

nik068@abv.bg

[email protected] 29.05.2023 20:04

Група зрители сме възмутени от облеклото на певеца дони за наградите на БГ радио той е облечен като някой дрогиран тинейджър а гащите му се носят от жените по селата в ТУРЦИЯ с това си държане той не е показва никакво уважение към този форум

Писачи

Писачи 29.05.2023 23:24

Вие забихте дъното. Бях там и мога да ви кажа, че те се целунаха. Преписвате глупостите на просташките сайтове. Оставете хората да си живеят живота

Карабаджак

Карабаджак 30.05.2023 6:31

Евгенът изгоря

svetulka

svetulka 30.05.2023 8:11

Номерът на японо-китайката. Манипулатор от класа е Евгения не Елена. Рошльо да си вдигне бретона и види истинското лице на лигавата мома. SORRY...

Гичка

Гичка 31.05.2023 16:43

То беше ясно че Генчо накрая много ще тегли с тоя бротозавър по душа, бух й казала "чиба" но няма да е възпитано