Това брутално ВИДЕО 18+ разкри каква е всъщност Валерия от "Ергенът"

Това брутално ВИДЕО 18+ разкри каква е всъщност Валерия от "Ергенът"

Вторият сезон на "Ергенът" приключи, победителката е ясна, а сега тепърва ще се леят коментари, нападки и всевъзможни разкрития не само за нея, но най-вече.

Валерия, която смята да бъде спътница в живота на Евгени Генчев и извън камерите, се оказа доста любопитна персона, особено ако видите не само публичните факти за нея, но и онова, което почти не се знае.

Свекървата на Валерия от "Ергенът" пак се обърна на 180 градуса, призна си, че...

Брюнетката, която е яростен защитник на кучетата и на животните като цяло, неколкократно заяви и в шоуто, че не е имала друг сериозен мъж в живота си, защото не си пада по безразборни и несериозни отношения. Това може и да е така, но ако я видите как изглежда в следващите кадри, доста ще се позамислите. Валерия се чекне и кълчи с оскъдно бельо и се целува горещо с дружките си Джия и Айлин Бобева.

Ваня Щерева показа неочаквани СНИМКИ на Валерия и Евгени след финала на "Ергенът"

Горещите сцени се разиграват в последния клип на чалгарката Джия, която явно прави всичко възможно, за да прикове вниманието и с това да повиши рейтинга си. И ако кадрите с останалите участнички не изненадват особено феновете на формата, то появата на Валерия със сигурност е предизвикала шок.

Очаквано потребители в нета бързо изказаха разочарованието си от нея, обвинявайки я в тотално лицемерие. "Нали беше много "праведна" бе, моето момиче?! Нали имаше успешна кариера в Япония?! Защо падна на нивото на Айлин и Джия за пари, толкова ли ти липсват?! Тях двете ги знаем що за пачи са, но ти?! Ти през цялото време го играеше сериозната и интелигентна мома, бореща се за смислени каузи. Това ли ти е смисленото?!", гласи един от най-яростните коментари./show.blitz.bg