Скочиха на Фънки заради Мариана Попова и Есил Дюран ВИДЕО

Скочиха на Фънки заради Мариана Попова и Есил Дюран ВИДЕО

Снощният лайф на "Като две капки вода" бе определен от много от феновете на формата в социалните мрежи като един от най-силните. Звездните дуетни изпълнения накараха зрителите на няколко пъти да се изправят на крака. В крайна сметка победител на вечерта стана Краси Радков заради умопомрачителната си имитация на Слави Трифонов.

Разбира се, шоуто не мина и без някои пиперливи коментари. Верен на стила си, Фънки и този път бе в ролята на лошото ченге в журито. А реакциите в мрежата след негови изказвания дойдоха най-вече след изпълнението на Мариана Попова и Миро. Мариана влезе в образа на дуетната половинка на Миро - Анелия, но според Фънки не достатъчно убедително.

Бой в "Капките"! Рачков скочи на Краси Радков и стана страшно СНИМКИ

"Поздравления на Миро, който винаги е брилянтен! А аз през цялото време слушах дуета Миро и Мариана. Не можах да направя, Марианче, връзката с Анелия, признавам си най-откровено. Ти пя прекрасно, песента стана страхотно, но беше ти!", заяви Фънки, а думите му предизвикаха недоволство и в Хилда Казасян.

Фънки напусна студиото на "Капките" след скандал с Рачков!

"Браво, Мариана! Изключителна! Наистина много, много добро изпълнение!", веднага изрази противоположно мнение тя.

Освен след изпълнението на Мариана и Миро, феновете на формата не спестиха реакции и след изказванията на Фънки за изпълнението на Есил Дюран и Азис. Есил влезе в образа на Глория, която за първи път, в цялата досегашна история на "Капките", е имитирана във формата от някого.

Есил Дюран: Не съм от тези, които печелят лесно първи места! ВИДЕО

"Есил бе на 110% истинска! На моменти имах чувството, че чувам и виждам Глория!", заяви с пълна убеденост Азис след края на песента, аплодиран бурно от Глория, която бе в публиката.

"Малко ми е трудно... Защото аз много харесвам Глория, много отдавна. Нищо, че съм хеви метъл... А Есил я познавам много добре като певица. Справи се много добре. За пеенето няма какво да говоря, него го има. Но когато Глория е на сцената, улавям една царственост. На теб ти липсваше! Като че ли те беше страх и се въртеше около него (Азис, б.а.)", заяви Фънки, когото Хилда Казасян моментално прекъсна с думите: Не, не съм съгласна изобщо! Ти просто си много пристрастен, защото очевидно си тайно влюбен в Глория!"

Както се досещате, думите на Фънки наелектризираха допълнително страстите в социалните мрежи, където изпълнението на Есил Дюран предизвика истински възторг, не за първи път./show.blitz.bg

Коментирай

Шонгу

Шонгу 12.04.2022 14:30

туй Кюфте още ли е в шоуто на Магърдичкови

grozdanova

grozdanova 12.04.2022 20:06

Ха, ха ... Умопомрачителната имитация??? То при този няма ни имитация, ни пеене и то при всички образи до сега. Защо е това бутане към първото място на най-слабия? Засрамете се!!!!

Ицо хазарта

Ицо хазарта 13.04.2022 10:04

Тая дебела свиня кой го е сложил да бъде жури не може едни гащи да си купи мяза на палячо

Велизар

Велизар 13.04.2022 16:56

Марияна Попова нищо не показва!Голямо самочувствие без никакво покритие!Мъжа и виси на всеки лайф,да и вдига имиджа,но хората виждат и оценяват какво може!

Просто Мнение

Просто Мнение 14.04.2022 4:49

Този противен тлъст клоун за е мен е просто една смрадлива торба с ла@на..