Есил Дюран: Не съм от тези, които печелят лесно първи места! ВИДЕО

Есил Дюран: Не съм от тези, които печелят лесно първи места! ВИДЕО

Есил Дюран направи много мощен старт в "Като две капки вода" и успя да изненада и жури, и зрители с превъплъщенията си. Тя стана й победител в първия лайф на хитовото шоу за имитации в ефира на Нова тв с образа на Арета Франклин.

Часове след победата поп фолк дивата сподели пред екипа на Гала в "На кафе", че всъщност е от хората, които не печелят лесно първите места. Не спести подробности и за преживяната емоция зад кулисите, където никой никого не разпознава.

"Разминавахме се с колегите и всички ме питаха коя съм. Забавно беше зад кулисите, тъй като не можеха да ме разпознаят. Вече 10 години в предаването "Като две капки вода" има много сполучливи образи. Беше ми много притеснено дали ще мога да имитирам Арета и какво ще се случи на първия лайв. Нямах яснота дали ставам за такова нещо. Отзад зад кулисите падаше такъв смях, че аз излязох с приповдигнато и забавно настроение", призна звездата.

Есил Дюран с голям жест към детето, чиято майка умря пред регистратурата във Враца ВИДЕО

Колкото до избора си за първия лайв, поп фолк изпълнителката обяснява: "Има нещо в мен, което ме тика към трудните пътища, може би, защото аз самата си правя предизвикателствата. След толкова опит знам, че само излизането от твоята кожа и комфорт, и предизвикателствата, могат да те накарат да вземеш максимума от това, което се случва и да си го носиш по-нататък в живота и в кариерата си.

Есил Дюран призна за страшен гаф на сцената след токов удар 

Знам че по този начин ставаш по-голям, по-уверен и по-добър. Това е важно за нашата работа. Аз съм взискателна към себе си и нямаше да се успокоя ако не покрия всичко това. Това не е фатално, на против когато си си поставил задача, трябва да я изпълниш максимално добре".

"Благодаря на хората, които гласуват пред екраните, защото променят вота. Много благодаря на всички. Това ме прави щастлива тъй като аз не съм от хората, които печелят лесно първи места и награди", отправи накрая благодарности победителката./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 26.02.2022 10:40

Досадна и лигава жена.