logo

Силвена Роу отряза Маги Халваджиян и Рачков СНИМКИ

Силвена Роу отряза Маги Халваджиян и Рачков СНИМКИ

Неприятен удар по егото преживя продуцентът Маги Халваджиян. Дългокосият арменец е споделил, че място не може да си намери от шамара, който му врътна екстравагантната кулинарка Силвена Роу.

Драмата се разразила, след като устатата блондинка категорично отказала да работи за Магърдич, възмутена от условията, с които той и всичките му роднини са се опитали да я привлекат в една от тв продукциите си.

Силвена Роу сипе еротични намеци, но крие мъжа си, защото... СНИМКИ

Според Халваджиян офертата му била неустоима - той предложил на шеф Роу да стане ко-водеща на Димитър Рачков в новото му шоу, научи БЛИЦ. В продължение на месец Маги, брат му Джуди, че дори и наследникът на Маги - Бебо Халваджиян, се редували да ухажват Силвена, да й свалят звезди и да й обещават още слава. Такава обаче тя си има, съвсем скоро отново ще е в праймтайма като част от журито на кулинарното шоу "Мастършеф". Въпреки това, като суетна жена, на Роу й е станала приятна галантността на фамилия Халваджиян, както и специалното внимание, което са й оказали, до момента, в който офертата им не е стигнала до същината си. Идеята да стане част от шоу за забавление на тълпата с второстепенна роля изобщо не й се е оказала по вкуса.

Рачков се завръща в ефир на 7 март! Вижте с каква тлъста заплата се уреди!

Любопитна подробност е, че последната им среща, която се състояла в Докторската градинка в центъра на София, била с взривоопасен характер. Според свидетели Роу така е напъдила младока Бебо, че той е изфирясал като тапа на шампанско от градския парк.

Маги Халваджиян с извънредно решение! Взе под крилото си култов журналист

Освен Маги, Рачков също бил ядосан от решението й. Комикът се надявал да се уреди с екранна партньорка в новото си шоу, с каквато дълги години разполагаше в лицето на Мария Игнатова. Тя обаче не само рязко му обърна гръб като реши да се изявява самостоятелно, но и го смени в постелята си с домораслия интелектуалец Ивайло Нойзи-Цветков./show.blitz.bg

Коментирай

Роро

Роро 16.02.2021 12:15

Как ко-водеща, тя е звезда, за нея не специално предаване, а отделна телевизия трябва да има!

Шамефане Тезакура

Шамефане Тезакура 16.02.2021 13:33

И мамчето Роза, готвачката в казармения стол, имаше палав и остър език... Особено след третата бира...

@ Шамефане Тезакура

@ Шамефане Тезакура 16.02.2021 21:34

Много ми харесва името ти.

Бай Ху

Бай Ху 17.02.2021 9:19

Айде стига с тоя исклесък Рачков бе!