logo

Маги Халваджиян с извънредно решение! Взе под крилото си култов журналист

Маги Халваджиян с извънредно решение! Взе под крилото си култов журналист

Маги Халваджиян разширява екипа си с хора, които не са част от голямата арменска фамилия. Известният продуцент реши да подаде ръка на знаков журналист, който от известно време е без работа и изпадна в немилост. 

Продуцентът на "Като две капки вода" и "Маскираният певец" със сигурност няма да съжалява за избора си, тъй като въпросното лице е от дълги години в шоубизнеса и има завързани приятелства с едни от най-големите звезди в България, което със сигурност ще е от полза на Халваджиян и проектите му. 

Става въпрос за светския журналист Антон Стефанов, който остана без работа и доходи преди няколко години. Оттогава чака оферта и след като кабелна телевизия го подведе, той реши да смени попрището си и започна да рисува картини. Негови заможни приятели се отзоваха и купиха първите му произведения, но Маги Халваджиян се отзовал с мечтаната оферта и Антон приел веднага. 

Най-вероятно Антон Стефанов ще бъде ангажиран като редактор на новото светско предаване, което Халваджиян подготвя. Водещ ма забавното шоу ще бъде Димитър Рачков, което обяснява отсъствието му като водещ на последния сезон на "Маскираният певец", както и на предстоящия сезон на "Като две капки вода". 

Антон Стефанов е доволен от поканата на арменския продуцент, тъй като в последните месеци е бил изпаднал в жестока депресия. "Отива си една година, която по-добре да не беше идвала! Преживяхме я някак си, но ще я помним дълго. Очаквах 2020-а с надежда. Надявах се да е заредена с положителни вибрации. Но уви! Така и не получих чаканото предложение за работа", написа Стефанов в последните часове на отминалата си 2020-а година. И точно тези думи са трогнали Халваджиян, който не губи време и го уреди с доходоносна работа./show.blitz.bg

 

Коментирай

Фгени Минжев Лорд

Фгени Минжев Лорд 14.01.2021 9:28

Само този дърт п@дараст липсва пак на екрана. Помия. Как се надушват все краставите мастии през 9 села в 10-тото бе. Гнус, нечистоплътна, амренска, третополова халтура,

Ооооо

Ооооо 14.01.2021 9:48

Искаме за водещ на капките РАЧКОВ!!! Голям сладур ! Геро не става, по добре Ненчо Балабавов.

DANI до тоя Фгени с коментара

DANI до тоя Фгени с коментара 14.01.2021 10:12

Има доста турски и азиатски сериали, гледай си ги и не плюй по качествени хора. Имаш стил на некадърник и неуспял, моля те...НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ!

........па

........па 14.01.2021 11:40

Този е чалгарско клюкарски "журналист".Мазно и нагаждащо се човечЕ.Баш за Халтураджийската фамилия подходящ."Светско"предаване за чалгавируси-БАСТА бееееее.Игнорирам.

Чикони

Чикони 15.01.2021 21:44

Ха ха арменски нахал и нагъл педал

Менарди - Бърди

Менарди - Бърди 16.01.2021 0:35

Боклук. Преструва се на хай, но си е поредният долен чалгар, снимал клипове на "Лолуги", Азис, Слави Трифонов и др.

Обикновен Естет

Обикновен Естет 16.01.2021 8:13

Писна ми величаенето на продуцента и проектите му, като че ли той ги е измислил. Всички проекти на братята са плагиатствани на 100% от западни такива. Творчеството им е в пазарлъците с преизчерпаните повтарящи се до втръсване участници и в екипите и гостите

Млкяк

Млкяк 20.01.2021 10:38

Старият педараз се боядисал и се прави на щастлив, че не на 50. Кой от кой по-гнус. Що не се вземат със сина на арменката Беба, хубава двойка ще бъдат. Дядо и внуче.