Секси мадама топли леглото на Генчо от "Игри на волята" СНИМКИ 18+

Секси мадама топли леглото на Генчо от "Игри на волята" СНИМКИ 18+

И в тазгодишния сезон на "Игри на волята" не липсват горещи страсти, някои от които идват от реалния живот на участниците. Генчо, например, наскоро се изфука с красивата си половинка.

В профила си в социалните мрежи якият мъжага, станал популярен след конфликта с колоритния си съплеменник Димитър Куков и епитети от сорта на "льольо селски", показа колко секси мадама топли леглото му.

Касим от "Игри на волята" сгафи жестоко, наапднаха го и той се разплака като момиче

Наскоро той отговори на серия от въпроси, зададени от последователите му, един от които бе именно дали има жена до себе си. Е, има и се казва Преслава Пачеманова.

Звезделина от "Игри на волята" аха да лъсне по катерица на плажа СНИМКА 18+

Съгражданката му от Харманли се оказа лекоатлетка, модел и архитект по образование. Красавицата е класирана на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 година. Вторият й дом е Великобритания, където е и следвала.

Именно в Лондон Преслава се е сдобила наскоро и с нов дом, похвали се самата тя в социалните мрежи, пише "Телеграф". А относно Куков и дали са изгладили споровете помежду си, Гената казва, че вече няма агресия, но до приятелство едва ли би могло да се стигне. И признава още, че след края на риалитито си останал най-близък с Аспарух и Георги от племето "Непобедимите"./show.blitz.bg