Звезделина от "Игри на волята" аха да лъсне по катерица на плажа СНИМКА 18+

Звезделина от "Игри на волята" аха да лъсне по катерица на плажа СНИМКА 18+

Звезделина от "Игри на волята" няма намерение да пуска лятото да си ходи. Въпреки осезаемото застудяване навън, тя реши да сгрее последователите си с доста пикантен кадър. 

Снимките на шоуто край морския бряг не са й били достатъчни, затова се възползва от последните възможни дни за плаж. Но шокира с банския си, чието долнище без малко да падне и да й лъсне най-милото. 

 

Звезделина е с приятелска компания по морето и въпреки че лошото време властва и там, настроението е повече от лятно.  Повечето от въпросната компания са по двойки, но дали Звезделина също е с някой мъж, не става ясно от сторитата на звездата на „Игри на волята“.  Твърде е вероятно и тя да е с половинка, ако съдим по текста под снимката.

"Жената е отражение на мъжа,ако той я обича безгранично,тя ще се превърне в тази за която винаги е мечтал", пише тя в Инстаграм. 

Долнището на звездата е изрязано повече от нормалното, с което приковава всички мъжки погледи на плажа. Но пък със сигурност разликите в тена ще са по-малко./show.blitz.bg