Касим от "Игри на волята" сгафи жестоко, нападнаха го и той се разплака като момиче

Касим от "Игри на волята" сгафи жестоко, нападнаха го и той се разплака като момиче

Всички станахме свидетели на уменията за редене на пъзели на Неделчо Богданов в миналогодишния сезон на риалити формата „Игри на волята“. Българският аниматор влезе със заявка да бъде перфектен в това и наистина се доказа като такъв. 

В тазгодишния сезон 4 на предаването TikTok звездата Касим още във визитката претендираше да бъде най-добрия на пъзели и да компенсира слабото си представяне в игрите, тъй като очевидно не е сред спортистите.

Е, в последните епизоди май стана ясно, че и в това не е толкова добър. Елица от Непобедимите без никакъв компромис задмина 21-годишната интернет звезда дори започвайки по-късно от него.

Играта му веднага породи спорове в отбора на Супергероите, тъй като постовете бяха разпределени по начин, по който да може да се навакса неговото бавно минаване по трасето. Дори и с толкова преднина, Сините пак се озоваха на "Дивата река", което ще бъде поредното тежко изпитание за племето. Касим да му мисли, ако се стигне до съвет.

В края на последния епизод го видяхме да плаче от срам, а племето му вече точи сабите за племенния съвет, в който ще го правят на дуел за оцеляване с надеждата да не се върне, защото им е само в тежест./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 20.09.2022 14:14

Ако му е останало и грам достойнство ще си тръгне сам след двойната излагация.Не е за този формат.Всички жени минаха по стената само той не.Втора виетнамска Манка не и се гледа на аудиторията.

........па

........па 20.09.2022 14:51

На Звезделина от червените/под материалчето не давате коментари/ може би ''катерицата'' и по-става за гледане отколкото лицето и.

Разстановка

Разстановка 20.09.2022 16:20

Малкото турче излъга цяла България, че е бог на пъзелите, а той гола вода. Как са го взели в игрите, сигурно е някой връзкар

КиртАк

КиртАк 20.09.2022 21:07

Как са го взели ли? Направил е лападунди на някой….

ха ха Хо

ха ха Хо 24.09.2022 15:06

ТикТок дрисльото има нахалството да държи сметка на Цецо защо го бил номинирал за изгонване.На Казим му липсва реална самооценка.