logo

Сбъднаха мечтата на 7-годишния Диян от "България търси талант"! СНИМКА

Сбъднаха мечтата на 7-годишния Диян от "България търси талант"! СНИМКА

Един от най-запомнящите се таланти в тазгодишния сезон на "България търси талант" - 7-годишният Диян Михалев не е на себе си от щастие.

Причина за това е, че членовете на управителния съвет на Българска национална гайдарска асоциация Теодора Игнатова и Веселин Козарев сбъднаха мечтата му. Те му подариха така желаната родопска каба гайда.

Цигуларят Свет Радославов получи "златен бутон" в "България търси талант"

Впечатлени от дарбата и амбицията на малкия музикант, те решиха да го наградят със специално подготвен за него инструмент, като изрично подчертаха, че мехът е съобразен с неговия ръст.

8-годишна акробатка с артрит призна, че в "Бэългария търси талант"...

За малкия Диян гайдата е най-българският инструмент, на който с удоволствие ще се доусъвършенства тепърва. Талантливото момче няма търпение да засвири "Руфинка болна легнала" на новия инструмент.

Припомняме, че неговия звезден миг на сцената на "България търси талант" бе на 20 октомври, когато успя да очарова за минути жури, публика и зрители пред малкия екран.

Участник от "България търси талант" гълта електрическа крушка, билярдна топка, балон и пирон

Диян ходи два пъти седмично на уроци, а всеки ден се упражнява вкъщи. В началото му било доста трудно да засвири на гайда, но с помощта на Никола Георгиев успял./show.blitz.bg

Коментирай