Участник  от "България търси талант” гълта електрическа крушка, билярдна топка, балон и пирон

Участник от "България търси талант” гълта електрическа крушка, билярдна топка, балон и пирон

Колоритният шотландец Стиви Стар, който шашна с уменията си зрителите и журито в „България търси талант”, е единственият човек в смета, който може контролирано да изкарва погълнати предмети като стотинки, билярдна топка и пирон.

 56-годишният ексцентрик гълташе номерирани монети, които после връщаше в шепата си, пи препарат за миене на съдове, гълта електрическа крушка, билярдна топка, балон и пирон. Всичко успяваше да върне обратно през устата си без странични ефекти, и получи 4 заслужени „Да”, пише "Уикенд". 

Шок! Слепият имитатор от „България търси талант” живее на ръба на мизерията! ВИДЕО

Въпреки че често е обвиняван от публиката, пред която е изнасял представленията си в шашма, все още никой не е успял да го уличи в измама. Стиви бил дете, когато открил в себе си този невероятен талант. Той израстнал в сиропиталище в Глазгоу, Шотландия. По-големите деца в дома го малтретирали и му вземали джобните пари. Стиви гълтал монетите, за да не ги намерят, а после ги изплювал обратно. От медицинска гледна точка, талантът му се нарича регургитация – бързи движение на течности и предмети в посока, обратна на нормалната.

Катето Евро точи лиги по гол фитнес инструктор СНИМКИ

Стиви обикалял света от 30 години и е бил гост в много телевизионни предавания, включително и в популярното шоу с Джей Лено. Той се представил с номер, който показа и в „България търси талант”. Чешитът гълтал номерирани монети, а после ги изваждал обратно по реда, в който искала публиката. След това погълнал и билярдна топка. Стар шашнал Лено и с номер с рибки в аквариум, които глътнал, а след това попитал водещия как иска да ги изкара от стомаха си – с главата или опашката напред. След като артистът ги изплюл една след друга в аквариума, те продължили своето плуване. В края на шоуто Стиви смаял всички, изсипвайки в устата си обикновена захар на пясък, а след погълнал две чаши с вода. Водещият и публиката изпаднали в ступор,  когато пред очите им Стиви изсипал в шепите си захарта.

Участник от "България търси талант" на косъм от смъртта в шоуто СНИМКИ

По време на участието си в британското шоу за таланти „Britain’s Got Talent” Стиви достигнал до полуфиналите, където глътнал годежния пръстен на певицата и актрисата Аманда Холдън. После глътнал катинарче и ключ. След това изплюва годеждния пръстен, заключен с катинара,  последван от ключа. Стар завършил четвърти и не успял да стигне до финала. След това той участвал в немската версия на шоуто „Das Supertalent”. Заел трето място в полуфиналите и стигнал до финала. През октомври 2011 г. Стиви се появил и в чешкото предаване и отново стигнал до финала. Преди всеки свой номер обаче той предупреждавал децата да не опитват да го копират, защото е много опасно. Последвали участия на същия формат в Италия, Франция и Америка. Последното му шоу е у нас.„В света вече има над 7 милиарда души, но никой не прави това, което правя аз. Лекарите нямат представа как го правя. Никой не знае. Веднъж един студент по биология ме пита: „Стиви, ще ни оставиш ли тялото си, след като починеш, за да разберем какво има в теб и как го правиш всичко това?” Казах му: „Изключено! Не давам да ме режете на парчета”, категоричен е артистът.
Според експерти в илюзионното изкуство, Стиви дължал феноменалните си номера на така наречената „вълча уста”. Небцето на шотландеца било видоизменено и точно това му помагало да поглъща с лекота различни предмети. Липсата на горните му предни зъби също имала своето обяснение. Макар че графикът на Стиви е много натоварен, канят го да участва в предавания по цял свят и не може да се оплаче от липса на финанси, той умишлено не поправял лисващите зъби. Така по-големите предмети, като билярдната топка, по-лесно преминавали в устата му./show.blitz.bg

Коментирай