Саботаж във „Фермата" срещу водещия Иван на дуела му с хубавата Натали Трифонова СНИМКИ

Саботаж във „Фермата" срещу водещия Иван на дуела му с хубавата Натали Трифонова СНИМКИ

Саботиран от собствения си екип - водещият на "Фермата: Нов свят" Иван Христов се сблъска със сериозно подливане на вода по време на двубоя му му със синоптичката на bTV Натали Трифонова.

Продукцията реши да продължи рубриката "Звезден дуел" след изданието й миналата събота, когато Андрей надви Иван, но приключи с травма. Тази седмица на Иван му се наложи да се изправи срещу нов противник – красивата Натали, която обаче е в чудесна спортна форма.

Горещо! Първа целувка във "Фермата"! СНИМКА

Заради контузията си Андрей остана на скамейката на водещите, а ослепителното момиче на времето се закани да размаже Иван на арената преди същинския сблъсък на вечерта между чорбаджийката Кристиана Брънзалова и Красимира Цочева от отбора на сиромасите.

Мариана Маринова показа дупе във "Фермата"! СНИМКА

Иван и Натали се впуснаха в стремглава надпревара в играта "Мост и ябълки", но след финиширането на Натали Андрей се усъмни в конспирация срещу Иван. По негова молба Иван надникна зад стената с дървени трупчета, която трябваше да събори с обстрел от ябълки, и видя, че някой старателно я е подлепил с парчета гафер.

Бившият на Паулина от "Фермата" я сгащил на калъп с двама мъже

Саботьорите на играта на Иван се оказаха главният редактор на шоуто Ники Николов и Митко полицая от първи сезон на "Фермата". Те са сътворили тази "добрина" в паузата след участието на Натали, когато се реди сетът за Иван и са се вмъкнали да подлепят стената, така че Иван да не може да я събори.

Това явно не е убягнало на Андрей. "Дължим на нашия дългогодишен колега да бъдем честни. Иване, иди и виж какво има зад стената", намеси се очилатият водещ.

След като силите бяха изравнени и Иван се раздаде една идея по-бързо от грациозната Натали, той спечели звездния дуел с три минути преднина. Но както сам си заяви още в началото на играта - "влизам в този двубой като абсолютен неудачник.

Драма! Андрей Арнаудов приет в болница заради травма във "Фермата"! СНИМКА

Ако случайно спечеля, ще съм неудачникът, който не постъпи джентълменски с хубавото момиче. Ако загубя, ще съм неудачника, победен от момичето"./show.blitz.bg

Коментирай