Разплакаха Пам от "Ергенът" с тези грозни думи, тя не издържа и... ВИДЕО

Разплакаха Пам от "Ергенът" с тези грозни думи, тя не издържа и... ВИДЕО

Поредна драма се разигра в уж романтичното шоу на bTV "Ергенът", а главна героиня в него се оказа, не за първи път, пищната червенокоска Пам Велидис. Този път се стигна до нещо много грозно, което буквално я разплака.

Причината за реакцията й се оказаха грозни шеги по неин адрес, отправени вероятно от някоя от опонентките й в предаването. По време на една от игрите с останалите за сърцето на ергена Евгени Генчев, някой бе написал, че подходящ прякор за Пам би бил "Глиган Пешо". Първоначално Пам прие с усмивка чутото, но след това не сдържа сълзите си и се изповяда пред камерата.

"Ергенът" Евгени вдига сватба, продуцентите са бесни, а булката е...

"Не мога да повярвам, че има момичета, които ми казват, че ме харесват, които ми казват: "Да, ти си страхотна", виждат някакви качества, а после ги виждам как се смеят на тези шеги. Такива неща ми отключват тези събития тук, които съм мислила, че съм ги излекувала напълно. Това е ужасно.

Габи от "Ергенът" попари Евгени и намекна коя е победителката

Аз не съм очаквала жени да се държат по този начин. Някои от тях изглеждат толкова зашеметяващо. Аз не мога да отрека тяхната визуална красота. И изведнъж, когато ги опознаеш и видиш някакъв поведенчески модел, искаш да избягаш и никога повече да не ги доближаваш", проплака тя.

"Просто съм изключително разочарована. Не искам да има такива жени, които не се замислят, че всеки може да е различен. И не знаят изобщо каква е историята на всеки. Тези момичета не знаят какво е да си скъсваш задника и да тренираш всеки ден, и да си супер супер смачкан.

Да имаш супер много проблеми и стрес, и хранителни проблеми, които да лекуваш. И след това да дойде да те смачка. Има толкова момичета, които страдат от някакви заболявания. Дали свързани с жлези, дали свързани с хранителни проблеми. И най-накрая си хващат приятел, който спи с тях и ги обижда, че не са достатъчно красиви.

Ужасно е. Просто не мога да повярвам. И не знам тези момичета явно нямат достатъчно опит и не знаят колко коварен е живота, не знаят как може един ден да си тук, а на следващия ден да си на дъното. Не им пожелавам да им се случва никога", каза Пам пред камерата./show.blitz.bg

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 08.04.2023 10:51

Не трябва да и пука! Ама, като си е дала задника под наем ,трябва да търпи.

Уууууу

Уууууу 08.04.2023 11:04

Не и е мястото в този формат....дадоха кадри как нагъва пълна чиния с палачинки, как маже филия след филия.....Е? В освиенцим дебели нямало

Ами,

Ами, 08.04.2023 11:09

Дебела,злобна жена.Гнусен беше въпроса и към Айлин.Това показва,че завист и злоба само се тъпче с храна.

абе,

абе, 08.04.2023 11:47

Да бързаш да кажеш на Евгени, че си нападана, но да премълчиш, че и ти нападаш, не ти прави чест Пам.Гузен негонен бяга е това.Елена не ти влияе добре,ти си и само таран там.Използва те.

Българка

Българка 08.04.2023 15:53

Аз съм била 44 кг много години. След силен стес започнах да качвам много. Започнах всякакви гладолечения и диети и спорт. Повярвайте при стреса нищо не помага. Годшни се мъчих да отслабна , но се получаваше ночно обратното.

6666

6666 08.04.2023 19:39

Участието и е по сценарии изкуствено. Естествено че мястото не и е там.Да не говорим,че е и много злобна.

верьдв

верьдв 08.04.2023 21:25

Отслабнала 40 килограма над сегашното живо тегло.Комплексарката дебелана не иска да е дебела.Ако се харесваше в тези мегатонове, нямаше да се обижда.Дебела е, ок.Но тя искала да е слаба, но не можела.Гушата и виси като на св...дебел човек.Дори да отслабне, ще се свие като смачкана торба.

Добър съвет

Добър съвет 08.04.2023 22:07

Пам много си дебела. Не се обиждай, но вземи та отслабни... доста! Всичко се свежда до дисциплина и желание.Такава никой не би те харесал. Шишкавите имат неприятна миризма когато се съблекат. А картинката е потресаваща.

хамрун Вадуцки

хамрун Вадуцки 08.04.2023 23:00

"Седиш и тъпчеш осми шоколад, дебела, тъжна , и сама". Които жени са пълни по здравословни проблеми, не ядат много. Тая я видях да закусва с храна за сомалийско село.

........па

........па 09.04.2023 1:02

Глиган Пешев го измисли Габи и само двете с Елисавета го употребяваха към Пам. А тя напада Айлин.Това на Пам като на шопо Нане-"Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле''.

С нейния

С нейния 09.04.2023 6:09

вид не бих се показала по телевизията, ще ми е трудно даже и по улицата. Може да е готин човек, но наистина изглежда ужасно. Външния вид е важен - не бих имала връзка с мъж с косми по гърба, колкото и да е добър, ще повърна, факт.

Била болна

Била болна 09.04.2023 18:38

От кво ма от лакомия ли? Прави се на жертва да й излезне късмета но в сравнение с фиданките,няма място там!