Габи от "Ергенът" попари Евгени и намекна коя е победителката

Габи от "Ергенът" попари Евгени и намекна коя е победителката

Габи Бланко отсече в интервю, че Евгени не е бил за нея. На скандалната риалити звезда не ѝ пука, че не е победителка или дори на финал, а и сподели, че друга жена е в сърцето и ума на Евгени.

 "Нямам проблем с това, че съм си тръгнала. Аз го приемам Евгени като гаджето на Валето. Валерия е най-подходяща за него", смята Габи.

 

Пловдивчанката търси истинска и трайна любовна връзка, а не нещо временно, но не крие, че вече е имала такава любов. 

За скандала с Пам тя обясни, че се разбира с хората и им подава ръка, когато не са се изяснили."Който не е искал да се разбере с мен, той не се е разбрал. Аз съм везни - много балансирам. Готин и земен човек съм, но като ми тръгнеш на нож и аз ще отвърна", категорична е още силиконката./show.blitz.bg

Коментирай

Борис

Борис 03.04.2023 15:42

Гроздето е кисело...

Ехаааа

Ехаааа 03.04.2023 15:43

Дебелите хора са болни в мозъка, само мислят как да се нагрухат.....

Евала Габе

Евала Габе 03.04.2023 16:47

Отначало ми беше противна, но сега съм голям фен,направо ги разкости ЕВАЛА Благодаря за лафовете,на това му се казва бърз инсайд,забавлявах се.

Нико

Нико 03.04.2023 17:18

На всякъаде има по една Габи или Божана , ако не са те няма да гледам. Жалко ,че като си отидат става без интересно.

Кити

Кити 07.04.2023 13:20

Габито е противна и такава ще си остане. Противен е външният й вид, противен й е говорът, противно е поведението й към другите. Докато беше в предаването нищо смислено и хубаво не каза. Как изобщо го избраха продуцентите това Недоразумение на Природата???????