Разобличена: Надя от "Ергенът" скочи на известен секссимвол, но той я...

Разобличена: Надя от "Ергенът" скочи на известен секссимвол, но той я...

В "Ергенът" вече могат да се чуят всякакви истории, но изглежда, че все още има и дами, които са в шоуто само и единствено заради любов. Или поне засега така изглежда.

Разбира се, повече от ясно е, че в случая става въпрос за любовта на милионера Алек Младенов, който поне засега не дава индикации да е взел категорично решение къде ще остави сърцето си.

Кървав ужас: Валерия от "Ергенът" е жестоко пребита от бившия си приятел

Една от заклетите романтички във формата обаче - Надя, май го играе доста умело засега. Брюнетката, която се представя като софтуерен специалист, твърди, че трудно е взела такъв огромен отпуск от работата си, но за любовта си струвало. И не спря да обсъжда останалите участнички, като заложи на следната тактика - хем го играе болезнено откровена, хем жертва пред Алек, а идеята е ясна - той да я забележи.

Истински ужас преживява тази участничка от "Ергенът" след края на шоуто

Може би тактиката й ще излезе успешна, поне засега, защото, както е добре известно Надя ще е една от петте финалистки, заедно с Валерия, Йоана, Надежда Вишева и Магдалена Томова, като за последната към момента най-упорито се твърди, че печели и предаването.

Докато си реди тактиката обаче, пресметливата Надя бе разобличена в лъжа. Оказа се, че тя се е натискала като луда още на първия ерген Виктор Стоянов, като дори го е и преследвала, само и само да й обърне внимание. Това не се случило и сега явно се е преориентирала към Алек./show.blitz.bg

 

 

Коментирай