Кървав ужас: Валерия от "Ергенът" е жестоко пребита от бившия си приятел!

Кървав ужас: Валерия от "Ергенът" е жестоко пребита от бившия си приятел!

Драматичните истории на Валерия от "Ергенът" нямат край. Явно студентката е решила да търси съчувствие от страна на бизнесмена Алек и зрителите и по този начин да стане известна. 

Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа.

"Последният ми приятел беше пиян, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен от тогава, защото бях със сътресение на мозъка", сподели Валерия пред него.

"Не е побой, защото, ако беше решил да ме бие, можеше и да не изляза от банята", продължи тя, като разкри какво е преживяла. 

Някак го възприема за нещо нормално в една връзка, но Алек я накара да погледне на случката с други очи.
Такива неща никога не трябва да ги пускаш да отминават, обърна внимание на Валерия, че е допуснала грешка, като е оттеглила жалбата си.

Оказва се, че Валерия е била жестоко пребита от приятеля си, и то в Деня на влюбените. След този инцидент най-младата участничка попада в болница. Въпреки обаче сериозния инцидент и пуснатата жалба в полицията, тя я оттегля.

"Няма извинение за агресията на никой мъж", реагира остро на разказа й Алек. Според него това, че тя е простила, е лош пример. А това, че е бил под влияние на алкохола, не го оправдава.

Валерия обаче обясни, че не чувства вина, че е оставила насилието безнаказано, защото тогава така е преценила. Зрителите обаче някак не вярват на това, което тя споделя с Алек./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай