logo

Похот и грохот на арената във "Фермата", шоуто загуби…

Похот и грохот на арената във "Фермата", шоуто загуби…

Похот и възбуда заляха "Фермата". Едрогабаритното дупе, огромните гърди и сластните извивки на участничка в риалити шоуто вдигнаха градусите на арената.

Свръхтунингованото тяло на организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова отвлече вниманието от оспорваната й битка с маникюристката Силвия Митева, но пък превърна дуела им в най-секси сблъсъка на тв сезона.

Домакинята във "Фермата" говори за мъжа си, докато флиртува с друг

С импланти в задните й части и силикон в гърдите, задушени в еластично трико, Маринова приличаше на гореща комиксова героиня. В хода на битката тя призна, че има по 660 кубика силикон във всяка гърда, което е двойно повече от стандартното. Общият обем на чуждите тела в горната част на торса й е 1320 кубика.

Бабата на участник във "Фермата" - топ ясновидка

Изпъкналите форми на Мариана не й попречиха да се раздаде изцяло в битката, но въпреки хъса й Силвия спечели дуела с резултат от 8 на 2 точки. Фермерите обаче бяха единодушни, че Маринова се е борила мъжки и само малко късмет не й е достигнал за победата.

Участниците във "Фермата" - шампиони по секс! СНИМКИ

"Много съм щастлива, че всички се разделиха така топло с мен. Мисля, че най-големият дуел не е на арената, а е битката със самия себе си във "Фермата". Да се опитваш да показваш, че можеш, можеш, можеш", каза през сълзи отпадналата Мариана./show.blitz.bg

Коментирай