Паулина след "Игри на волята": Не очаквах да стигна толкова далеч! СНИМКИ

Паулина след "Игри на волята": Не очаквах да стигна толкова далеч! СНИМКИ

Паулина се класира на почетното трето място в тазгодишния сезон на "Игри на волята" и си доказа докъде е способна да стигне, стига да иска. Певицата, която е наполовина българка, наполовина полякиня, беше на секунди от това да се класира в следващия етап от финала, който в крайна сметка беше спечелен от ултрамаратонеца Андрей.

"Чувствам се превъзходно. Последните дни и седмици бяха много натоварени за мен. Не очаквах, че ще стигна толкова далеч. Просто не исках да отпадам първа", споделя тази сутрин Паулина в ефира на Нова телевизия.

Ето какво се случи минути след финала на "Игри на волята" с участниците СНИМКА

"Исках да видя доколко съм способна. Не очаквах да съм наравно с професионални спортисти, но стигайки до финала, 10 секунди ме разделиха да стигна до следващия етап. Искрено се надявам участието ми, както и участието на всички, да е дало пример на хората за това, че когато някой иска нещо много силно, то ще се случи.

Мнозинството казваше, че съм човек със свръхвисоко самочувствие. Да, така е и мисля, че всеки би трябвало да има такова, пожелавам го на всеки. Откакто съм извън Игрите избягвам да чета коментари, по-скоро ми беше неприятно, когато получавах лични съобщения, защото те бяха наистина брутални. И излиза, че моите близки се оказаха по-засегнати от това, което се пише, отколкото аз".

Брутални обиди полетяха към Паулина след дуела й с Борис от "Игри на волята" СНИМКА

За Паулина Горанов най-важната оценка в живота е тази, която й дава баща й. Именно той е коректива, който тя следва още от ранните си детски години, когато обаче не винаги е била достатъчно щастлива в личен план.

"Със сигурност цял живот се опитвам да правя нещата така, че татко да ме оцени. Неговата дума е много тежка за мен. Момента, в който поех ангажимент да се грижа сама за болния си дядо, който беше болен от рак, в последните му дни, беше това, което накара баща ми да започне да ме възприема като голям човек, като човек, на когото може да се довери. Преди това ме възприемаше като дете, като неговото малко момиченце. Трагедията в нашето семейство всъщност сътвори една много различна връзка между мен и него", споделя Поли.

Грозно! Мани и Паулина се хванаха за косите, а от "Игри на волята" си тръгнаха... ВИДЕО

В "Игри на волята" Паулина неведнъж е била обвинявана, че флиртува с мъжете, за да върви напред заедно с тях. Ето и нейния отговор: "Ако исках да използвам женския си чар и да флиртувам с мъжете, щеше да е друго. Имах приятелски отношения с абсолютно всички".

Извън участието й в екстремния формат, както е известно, Паулина се занимава с музика. "Желанието ми да се занимавам с музика е от съвсем малка. Обичам да пея, да танцувам и да рисувам. Но съзнавам, че е много трудно, защото музиката в днешно време много рядко носи достатъчни доходи".

Ралица Паскалева се разплака в ефир, а причината е... СНИМКИ

"Най-ценното в България са хората, тази топлина, която аз в Полша не съм получила. Не съм имала възможност като малка да се докосвам толкова много до българската култура за съжаление. А когато отидох за първи път до Седемте рилски езера, до Белоградчик, просто останах без думи. 

От "Игри на волята" научих, че когато искам - мога. Най-ценното нещо е да научиш на какво и на колко си способен. Това е "Игри на волята"./show.blitz.bg

Коментирай

Ида

Ида 05.12.2021 12:09

Браво Поли. Да не ти пука от хейтърите. Българите са олимпийци по мразене..... Те харесват ревльовци като Неделчо хитреца...... Бъди щастлива

къню

къню 05.12.2021 15:31

ох на дядо мазното юрдече......

Нечо

Нечо 05.12.2021 16:14

Поли, ти си едно прекрасно момиче, с неверятен борбен хъс, желязна психика млада, красива и талантлива. Не позволявай на никого, и никога да ти ги отнеме. Успех!

Ами,

Ами, 06.12.2021 14:37

Паулина можеше сама да си извоюва напредването във формата,показа го в доста битки.Нямаше нужда продукцията да манипулира и подарява игрите с Мартин и Борис.Но тя го прие въпреки,че винаги уж говори за справедливост и уж никога не си затваря устата.

окомер

окомер 06.12.2021 22:34

Поли ме очарова със стила на плуване, тя се сливаше с водата. Несебърлията Неделчо се бореше с водата, явно му е чужда.

Димитър

Димитър 07.12.2021 17:30

Паулина е най-големия егоист от всички реалити формати които са излъчвани до момента! Тя не заслужено взе 3то място! Такива хора ли трябва да са пример за младите? Схеми , арогантност, подмолна игра, самочувствие без покритие и т.н.

Не,

Не, 10.12.2021 12:03

До Димитър: на 3 място трябваше да е Мани, тя не е егоист, или Неделчо, при него нямаше подмолна игра и схеми. Такива като тях трябва да са модел за младите, честни и откровени, нали така?