Ралица Паскалева се разплака в ефир, а причината е... СНИМКИ

Ралица Паскалева се разплака в ефир, а причината е... СНИМКИ

Водещата на "Игри на волята" Ралица Паскалева се оказа изключително чувствителна, а показването на емоция нещо обичайно. Половинката на Тодор Салпаров се разплака в ефир, без да се притеснява за размазания си грим и как ще изглежда пред зрителите. 

На крачка от финала на популярното шоу Ралица не издържа на напрежението и показа своята чувствителна страна, която до този момент криеше дълбоко в себе си. Паскалева успя да трогне зрителите през малкия екран и да ги накара също да проронят някоя сълза на историите, които докоснаха и нейното сърце. 

За финал в "Игри на волята" ще се борят Паулина, Андрей, Симеон, Стратимир и Неделчо. Продукцията им бе подготвила специални стимулиращи видео от най-близките им. Няма участник, който да не се разплака при думите на своето семейство. Ралица не успя да остане като страничен наблюдател и си поплака заедно с финалистите в шоуто. 

Паулина бе най-емоционална при думите на своите родители. Силни думи казаха майката и бащата на Стратимир, жената и детето на Андрей, майката и сестрата на Неделчо и приятелката на Симеон. 

Ралица се самопокани на сватбата на Симеон и неговата приятелка, но няма да я огрее. След края на шоуто двамата са се разделили, а запознати издадоха, че девойката била крайно огорчена от свалките на Симеон и Красима и шоуто и това довело до крах в отношенията им./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами,

Ами, 03.12.2021 11:03

В целият формат всички игри бяха нагласени от сценаристите в зависимост от желанието на продуцентите кой искаха да отпаднат или да продължи.Най-фрапиращо беше при Валентин на когото дадоха ненаредим вариан на пъзел15.тЪпарев не може да прави този формат-ФАКТ.

КУРЧО

КУРЧО 03.12.2021 14:07

ПРОЗИРА ИДЕЯТА НА ПРОДУКЦИЯТА, КОЙ Е БУТАН НАПРЕД И КОЙ ЗАБИТ. ТЪПО Е, НО ХОРАТА ГО ВИЖДАТ. ЩЕШЕ ДА Е НАЙ-ДОБРЕ МАНИ ДА СПЕЧЕЛИ ФОРМАТА. ИЛИ ОНАЗИ ТРАВЕСТИТА ОТ ХАСКОВО. ТЪПО РЕАЛИТИ.

АРИЕЛ.

АРИЕЛ. 03.12.2021 14:10

РЕВЕ ЗА Х_Й ! ТАЗИ Е ПОЛОВИНКА НА ОЩЕ МНОГО ТЪПКАЧИ, НО САЛПАРА Е КУХ И НЕ ВИЖДА.

Даааа

Даааа 03.12.2021 18:14

Рали, много си умна. Главата ти е като на богиня.....но краката ти са плашещи. Носи панталони или ги прикивай.....

Борис

Борис 04.12.2021 7:05

Харесвам Ралица Паскалева точно, защото е с топло сърце

Андрей  Христов

Андрей Христов 04.12.2021 17:18

Не мога да разбера защо е тази статия, жената просто е чувствителна

Ха-ха

Ха-ха 05.12.2021 7:23

Чувствителна за богати мъже!! изобщо не е чувствителна, а Изкусна манипулаторка!!! А салпара с този си избор се изложи пред всички тотално.