Грозно! Мани и Паулина се хванаха за косите, а от "Игри на волята" си тръгнаха... ВИДЕО

Грозно! Мани и Паулина се хванаха за косите, а от "Игри на волята" си тръгнаха... ВИДЕО

Двойна елиминация и много грозни обиди, разменени между Мани и Паулина разтърсиха "Игри на волята", а от екстремното шоу на крачка от финала, в крайна сметка, си тръгнаха двама от участниците.

Край за играта имаше за Валентин от отбора на Приключенците и за Мани от този на Бойците. Още преди началото на битката за спасение стана ясно, че тя ще се превърне в директна елиминация за завършилия на последно място. Неделчо първи надви всички в играта, като нареди пъзела, а така успя и да се спаси. Последен се оказа Валентин, който напусна оспорваната надпревара.

Секс в "Игри на волята"? Ето кои участници втрещиха останалите с плътски страсти

"Игри на волята: България" беше моя мечта и съм благодарен, че ми дадохте възможността да се включа в третия сезон и да докажа кой съм. Наистина боли да отпаднеш на крачка от финала", сподели Валентин в последните си мигове на Арената.

Андрей взе главата на Мани в "Игри на волята" и стана страшно... СНИМКИ

Другият участник, който напуска Арената, е Мани, която влезе в остра битка с Паулина. Двете дами още от самото начало демонстрираха явната си неприязън една към друга и не пропуснаха да влязат в култов словесен двубой, разменяйки остри реплики една към друга. По време на битката Паулина бързо и ловко се справи с различните елементи по трасето и постигна победа с голяма преднина, която освен оставане във формата, й донесе още 100 гроша.

Мани от "Игри на волята" лети до Турция за операция

"Много съм доволна и горда от себе си, че стигнах до този етап. Нито за миг не бях някой друг – не бях в роля, не бях с маска. Аз съм това, което съм, и винаги ще продължа да казвам всичко в очите, независимо че това затваря врати. Единственото, от което съм разочарована, е, че Паулина ме победи", бяха последните думи на Мани преди да напусне играта със сълзи в очите./show.blitz.bg

Коментирай

баста

баста 20.11.2021 11:30

Продукцията прецака Вальо с ненаредим пъзел,/както прецака Красима с 10м.въже предимство за Кремена/за да гледаме дъното Манка с държание на свадлива циганка от кв.Маскуда.

REXROTH

REXROTH 20.11.2021 17:35

Така си е, големи некадърници са тия Тупаревски идиоти. Едва ли нарочно са го прецакали Вальо, просто са некадърници. Защо не стартираха с еднакво размесени пъзели?

ха ха Хо

ха ха Хо 20.11.2021 20:07

Една нормална битка с Андрей,една нормална битка с Паулина и Манка увисна като сопол каквато си е без бутането от продукцията.Сбогом завинаги Манке.Съжалявам хората в обкръжението и.

Васко

Васко 20.11.2021 21:20

Най-сетне ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ беше премахнато. БОКЛУК, ама пълен.

Оля

Оля 20.11.2021 22:44

Паулина е не по-малък боклук. Лигава, надута, фалшива до небето!

Да  е да

Да е да 21.11.2021 0:39

Тази мани още от началото се държа много просташки с Стоян които може да и бъде баща тя няма никаква култура и възпитание а за образование да не говори и като за последно се държа просташки ис поли а да е говорим че е най слабия играч о самочувствието ие голямо но без покритие

Мариян

Мариян 21.11.2021 2:14

Водещият не постъпи правилно спрямо Мани, в много късен етап обсъди за Мани да се върне да си обърне дъската, в който и да е спорт се обсъжда на място веднага, или се дава авантаж и играта продължава .

КОКО

КОКО 21.11.2021 5:40

Водещия изхвърли МАНИ нарочно. Направи се на улав и я изчака да закове втората дъска и я върна да обръща първата. Маи и на него му харесаха циците НА ПАУЛИНА.

Бай Ху

Бай Ху 21.11.2021 8:51

ЦИЦИТЕ на Паулина са мноо яки!

LeoTigre

LeoTigre 21.11.2021 11:36

Най-после тая невъзпитаната и нахална Мани е вън от игрите! Явно ѝ липсват не само първите седем години, но и много повече. С просташкото си държане настрои повечето играчи и зрители срещу себе си. Липса на всякаква култура!

Сиси

Сиси 21.11.2021 14:32

Най-сетне това зло същество си тръгна!!! Браво на Поли, че я отвя и й показа каква некадърница е(защото продукцията я дотътри до този етап), каква злобарка и интригантка е и въобще мястото й не беше там!

Ами,

Ами, 21.11.2021 19:38

Поли се принуди да слезе на нивото на Манка за да и каже колко жалко същество е.Изказа мнението на 99.99% от зрителите.

Ванко салама

Ванко салама 21.11.2021 19:46

Всички които плюят Мани да и ядът лютеницата със моа салам-едноок смок!Мани е нумер Ино и иба мамицата на много мишоци дет гъ номинирът,а Поли ща гъ шляпам със салама ъф увисналия гъс

Рая

Рая 21.11.2021 20:20

Мани не е идеална, но Димо нарочно я върна защото имаше шанс да победи Паулина, а продукцията наглася игрите така че да победи техния фаворит. Прекалено прозрачни са и вече не са интересни и две годишни деца ще го забележат.

Доню  сикиджията

Доню сикиджията 21.11.2021 20:38

Аз съм дрт ергенин от селу Малка Сливка Ямбулско,Можи ли да ма свържити с Паулина един път да и убира паяжините и тя жъ си земи матрака и жъ Доди при меня да я стръжя село ден

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 22.11.2021 7:06

ОТ КОИ ЦИГАНСКИ КВАРТАЛ Е ТАЯ ЦИГАНКА МАНИ.. АПЪК ТОЯ ВАЛЬО МОЗЪКА ГО ОТСТРАНИ ЦИГАНКАТА МАНИ. ЕГАТИ И МОЗЪКА ПРЕХВАЛЕН

абе,

абе, 22.11.2021 13:11

Рая, Манка няма никакъв шанс да победи когото и да било ако предварително продукцията не подготви битка специално за нея с подсказки.Да е гледала как кове дъската,казаха им в началото.Продукцията прекалено дълго я държа.

Пич

Пич 06.12.2021 8:46

И аз съм за циците на Паулина. Много яки.