Андрей взе главата на Мани в "Игри на волята" и стана страшно... СНИМКИ

Андрей взе главата на Мани в "Игри на волята" и стана страшно... СНИМКИ

Капитанската битка в поредния епизод от риалити шоуто "Игри на волята" предизвика истински шок и в двете останали племена - Бойци и Приключенци, а причината е повече от любопитна.

Вместо да отнесе голям дивидент при племето си след безапелационната си победа срещу Мани на Арената, ултрамаратонецът Андрей бе принуден да отнесе със себе си в стопанството... главата й.

Мани от "Игри на волята" лети до Турция за операция

Така Мани вече е плененеа при Бойците, откъдето всъщност стартира във формата не много отдавна.

Решаващият елемент на битката не за първи път бе пъзел, който пръв нареди Андрей, който водеше и през цялото останало време. Освен Мани, той взе и грошовете на противницата си - в случая нейните 200 гроша.

Войникът Мартин от "Игри на волята" с любопитно признание за отпадането си СНИМКА

Най-тъжното за Мани в случая бе, че така и не успя да прекара седмицата в Резиденцията с Приключенците. А междувременно в социалните мрежи ври и кипи от поредната рокада в шоуто с майсторката на мигли. "Тая докога ще я бутат??? И главата да си счупи, сигурно пак ще седи в шоуто! Паразит", гласи само един от многобройните коментари в страницата на формата против брюнетката./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 17.11.2021 12:26

За първи път тази влезе в нормална битка и увисна като сопол каквато си е.Пъзели "реди''само с помощ от продукцията която я бута за да тормози зрителя.Трябваше да отпадне,а не да отива в плен.Изтърка се отдавна.

Спас

Спас 17.11.2021 15:58

Ейй, няма оттърване от това животно Мани!!! Направи ги съжалявам Бойците, чухте я снощи, ще им проваля пак игрите!!! Голяма актриса - сълзи, сополи колкото искаш!

Весо

Весо 18.11.2021 13:36

Държат я, за да има интрига. Адско неприятно същество.

........па

........па 18.11.2021 13:38

Манка циганката играе по сценарии на продукцията.