Войникът Мартин от "Игри на волята" с любопитно признание за отпадането си СНИМКА

Войникът Мартин от "Игри на волята" с любопитно признание за отпадането си СНИМКА

Мартин Монев, който напусна "Игри на волята" след тежък дуел с Елизабет, сподели нещо много любопитно около отпадането си от екстремното шоу, което привлече бързо погледите в социалните мрежи.

Професионалният войник, който се оказа и един от най-подготвените играчи - не само физически, но и психически в шоуто - си тръгна, въпреки че мнозина го считаха за сигурен финалист. Играта обаче, му изигра лоша шега. И все пак - той не крие какво точно е почувствал след това.

Войникът Мартин разкри какво се е случвало в "Игри на волята" СНИМКИ

Елизабет от "Игри на волята" цъфна в чалга КЛИП

Откакто не е част от "Игри на волята" Мартин получава редица съобщения от последователите си в мрежата, които са се увеличи сериозно, и явно се е почувствал морално задължен да отвърне с интересен пост на целия интерес към себе си./show.blitz.bg

Коментирай

FireBG

FireBG 15.11.2021 17:04

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Калбо

Калбо 15.11.2021 20:13

Марто върхът си наистина беше честен и порядъчен боец сравнение с другите които плетяха постоянно интриги доколкото разбрах че си от Стара Загора имам много приятели от Стара Загора и всичките са мъжкари точно както теб

Спаска

Спаска 16.11.2021 9:41

Мартине, ти се представи повече от достойно, можеш само да се гордееш с това! Показа какви хора има Българската армия - хора за пример! Бъди жив и здрав!!! Ти наистина си победител в очите и сърцата на зрителите!

Непозната

Непозната 16.11.2021 11:55

Браво на Мартин,вече толкова рязко можеш да пораднеш на такъв мъж на честта!Бъди жив и здрав и все така достоен!!!!