Падна още една маска в "Маскираният певец"! Светлината се оказа... СНИМКИ

Падна още една маска в "Маскираният певец"! Светлината се оказа... СНИМКИ

Още една маска във втория сезон на хитовото шоу "Маскираният певец" вече е в историята, а този, който се беше скрил под нея, успя да изуми не само панелистите, но и феновете на формата, които активно пишат по време на изпълненията в социалните мрежи.

Зад любопитните изпълнения на Светлината се оказа певецът Стефан Илчев, който успяваше да заблуди всички повече от месец. Последното му изпълнения на сцената се оказа това на "La Luna", след което му се наложи да си свали маската.

Тайната е разкрита! Ето коя е Хищницата в "Маскираният певец"! СНИМКИ

"Много е трудно да се криеш. Особено след като имаше предположения, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските образи, за да заблудя всички максимално много", сподели с вълнение малко след това изпълнителят.

Долу маската! Ето коя е Булката в "Маскираният певец"! СНИМКИ

За първи път на сцената на предаването зрителите видяха и две от любимите си маски от предходния сезон – Кукерът и Гарванът. След блестящите изпълнения маските веднага паднаха, а зад тях се оказаха обичаните Славин Славчев и Драго Драганов.

Маската падна! Ето кой е Ангелът в "Маскираният певец"! СНИМКИ

Голям гаф на Кака Лара в "Маскираният певец", стана за смях заради... ВИДЕО

"Усещането на тази сцена е изключително и е трудно да се опише! Много е вълнуващо!", каза Славин Славчев, който носеше внушителния костюм на победителя от предходния сезон – Гарванът, но тази вечер бе категорично разпознат от Алекс Раева./show.blitz.bg

Коментирай

Fire BG

Fire BG 19.10.2020 8:31

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Аасс

Аасс 20.10.2020 8:44

Писна ми от тези простотии Капки вода, маскирани певци. Кич,простотия,малоумие