logo

Голям гаф на Кака Лара в "Маскираният певец", стана за смях заради... ВИДЕО

Голям гаф на Кака Лара в "Маскираният певец", стана за смях заради... ВИДЕО

Кака Лара, както е известна бившата тв водеща Лара Златарева, стана за смях след участието си в "Маскираният певец" през уикенда, а причината е повече от комична и доста неочаквано и за самата нея.

Тя бе гост-участник в хитовото шоу и се бе скрила в костюма на Пилето, в който в миналия сезон изненада много младата певица Дивна. Малко след като свали маската си обаче, Лара се опита да изиграе емоцията, че е успяла да скрие от всички за това предизвикателство.

Кака Лара изживя огромен кошмар, който я вкара в болница!

"Благодаря за поканата и това нереятно приключение! Беше трудно да стоя под маската, защото трябваш да мълча и да пазя тайна. Най-големите фенки на това предаване са моите дъщери, които нямат идея, че съм тук – поздравявам ги!", заяви Златарева.

В същото време обаче, по-голямата й дъщеря - Бернарда я издъни жестоко с видео, в което се вижда как някой (вероятно възлюбеният на Лара - Веселин Сивков), снима изявата на майка им в момента преди да свали костюма и реакциите на момичетата. Когато маската пада, малката й сестричка Вая, уж учудено, разбира, че това е майка й, докато каката крещи екзалтирано "Да, да, да!".

Клипчето възмути много от зрителрите на шоуто, пред които винаги се е твърдяло, че освен продуцента на шоуто, никой друг не знае кой се крие под атрактивните костюми.  "Нали всичко е много тайно и никой не знае участниците. Тогава по каква причина нищо не знаещ зрител снима детето на Лара в същия момент в който си сваля маската?!", коменитрат клипчето, което изтече в социалната мрежа.

Очевидно кака Лара не е пропуснала и този път да се похвали с изявата си на всеослушание било то и пред семейството - така, както бе направила и преди години, при участието си във "ВИП Брадър"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Зрител

Зрител 29.09.2020 11:12

Циркаджии. Шоуто е интересно, стига да не се играе театро.

2222

2222 30.09.2020 9:22

Тя е гост,а не учатсник в шоуто.Има разлика

Галя

Галя 30.09.2020 19:29

Кака Лара е нетърпимо глупава и самонадеяна! Отдавна е стрина Лазарина и не разбирам интереса към бездарието й!

Гост

Гост 01.10.2020 3:49

Глупав народ. Винаги наопаки. Прекалено на сериозно взимате нещо което е не сериозно. Това е шоу, забавление. А не нещо на живот и смърт. Хайде стига.

viking25

viking25 01.10.2020 9:49

Кака Лара само маган й е в главата, стара кошница

Viki

Viki 01.10.2020 13:06

Пак жълъщти новини занимаващи ни с глупост! Че сщвсичко по тая тв е фейк е ясно на всеки с мозък, а че има някои приятни предавания въпреки сценария има.

Viki

Viki 01.10.2020 13:07

Пак жълти новини занимаващи ни с глупост! Че всичко по тая тв е фейк е ясно на всеки с мозък, а че има някои приятни предавания въпреки сценария има.

drakon

drakon 01.10.2020 17:13

glupawo [ou