logo

Още един е аут от "Игри на волята" след жестоки изпитания СНИМКИ

Още един е аут от "Игри на волята" след жестоки изпитания СНИМКИ

Още един мераклия за голямата награда в "Игри на волята" се сбогува с мечтата си да се види на финала. След поредната елиминационна битка, която включваше серия от сериозни изпитания, шоуто напусна Ивайло от Рибарите.

Най-младата участничка в екстремното шоу Джералдин от Жътварите едва успя да премери сили с опитния в игрите Ивайло и доказа, че заслужава мястото си в надпреварата, надвивайки убедително гражданския пилот.

Линейка отведе един от участниците в "Игри на волята", получил е...

"Дойдох на арената с идеята, че ще я победя и ще можем да намалим силите на Жътварите, но в „Игри на волята“ всеки може да победи всеки – днес аз бях победен. Силно се надявам племето ми да се справи без мен и да бъдат по-единни", сподели Ивайло след края на битката.

Сълзи и изненадващ обрат в "Игри на волята" СНИМКИ

В лагера на Рибарите пък Екатерина така и не успя да прикрие своето задоволство и радост от напускането на Ивайло, а при Жътварите настъпи истински празник при завръщането на Джералдин в племето. В понеделник предстои разпределение на териториите, а Жътвари, Рибари и Ловци ще премерят сили и воля в нов оспорван сблъсък./show.blitz.bg

Коментирай

jerito`bEeEeEeE

jerito`bEeEeEeE 04.10.2020 16:24

malkasi_no_slatkasi #otdobaisam_princa_maiktaisa