logo

Линейка отведе един от участниците в "Игри на волята", получил е...

Линейка отведе един от участниците в "Игри на волята", получил е...

Тази година изпитанията в "Игри на волята" са изключително тежки и екстремни. Един от участниците - Иван от отбора на "Рибарите", вече се предаде и напусна по собствено желание. А Червеният отбор остана с човек по-малко още след първия ден. Има и други участници, чиято психика е разхлабена и им минава мисълта да се откажат. 

Трябва се силна воля, за да участваш в подобен формат. Всички участници са физически здрави, но издават, че това не е най-важното в шоуто. И видяхме какво се случи с едно от новите попълнения в отбора на "Ловците", който бе откаран спешно в болница с линейка. 

Сълзи и изненадващ обрат в "Игри на волята" СНИМКА

Става въпрос за Борислав, на който му прилоша по време на последната битка, в която всички отбори се бореха за възглавница със символи. Настана истински бой и зрителите първоначално помислиха, че Боби е пострадал при сблъсък с някои от останалите силни мъже в отборите. 

Ваня от "Игри на волята" крие жестока семейна драма! Нейният баща я...

От продукцията увериха, че той е добре, но е получил слънчев удар. Нека не забравяме, че шоуто е заснето лятото, а игрите се провеждат в най-голямата жега на пясъка край морския бряг. 

Съотборниците на Борислав са силно притеснени, че ще останат за пореден път с един участник по-малко. Стискат му палци да се върне по-бързо и да бъде адекватен в следващите състезания. Този път им се размина от номинация. На съвет се явиха "Рибарите", които се очертават като най-слабото звено в "Игри на волята". Те пратиха на номинация Екатерина и Ивайло, които не се понасят помежду си и кавгите им се отразяват на цялото племе./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 24.09.2020 18:26

Линейката да приберя цялото плема ''Рибари"и право у Карлуково.

Изненада

Изненада 17.10.2020 8:49

-Пук! - казал кръвоносния съд. -Тръш! - казало тялото. -Амин! - казал попа