Опасна близост след ""Един за друг" между Дани, Момчи и Дени СНИМКИ

Опасна близост след ""Един за друг" между Дани, Момчи и Дени СНИМКИ

Изненадващо много двойки от втория сезон на риалити формата "Един за друг" се разделиха след края на шоуто. Най-странните раздели със сигурност са тези на две от най-атрактивните двойки - Дени и Дани и Яница и Момчил.

При мъжете обаче, след това се зароди доста любопитно приятелство. Дани и Момчил вече демонстрират близост, която няма как да не провокира коментари в публичното пространство. Наскоро двамата дори си пуснаха общо стори в социалните мрежи.

Калина и Емо от "Един за друг" станаха родители ПЪРВИ СНИМКИ

Любима двойка от "Един за друг" чака бебе СНИМКИ

"Ние сме от Един БЕЗ друг", шегуват се видимо двамата в сторито. Но както може да предположите - коментарите от всевъзможен характер станаха факт. 

Самата Дени пък, все още се намира в Маями, където работи и разбира се е активна в социалните мрежи, където наскоро дори заяви, че не й пука от мнението на другите за нея.

Момчил пък не е от най-активните в онлайн пространството. Въпреки това е предпочитано лице за някои родни брандове, които рекламират продуктите си през него. А как ще се развият личните отношения на всеки един от тях, предстои да разберем./show.blitz.bg

Коментирай