Калина и Емо от "Един за друг" станаха родители ПЪРВИ СНИМКИ

Калина и Емо от "Един за друг" станаха родители ПЪРВИ СНИМКИ

Чаровната двойка Калина и Емо от риалити формата "Един за друг" станаха родители за първи път, а за радостното събитие побърза да се похвали развълнуваната майка в профила си в социалните мрежи.

"Матео, здравей мило наше детенце. Сигурно не ти е лесно. Нашият свят е малко шумен, труден и на моменти сложен. Преживява се, но само ако има кой да те обича. Обичам те толкова много, защото ни избра, а и защото с татко ти май сме от онези досадни хора, които ще остареят заедно. Наричат го "голямата любов". А тя винаги ражда такива съкровища като теб. Ще бъда винаги до теб. Защото си сърце от моето сърце! Защото си сърце от нашите сърца!", развълнува последователите си с емоционално излияние Калина.

Калина и Емо от "Един за друг" разкриха какъв пол ще е бебето СНИМКИ

Решението да имат бебе Кики и Емо взели преди четири години, само че първите им опити се оказали неуспешни. Двойката, която впоследствие стана популярна покрай участието си във формата "Един за друг", се допитала до специалисти и се оказало, че Калина има частично запушени маточни тръби, поради които се наложило да премине през минимално инвазивна лапароскопска операция. Успешната интервенция увеличила шанса за родителство, но се налагало допълнително лечение. По това време дошло участието на двойката в "Един за друг" и така плановете за бебе били оставени на пауза.

Любима двойка от "Един за друг" чакат бебе СНИМКА

След снимките обаче, посещенията в болница "Селена" зачестили и бебето станало абсолютен приоритет за Калина и Емо. И точно, когато се заговорило за процедура в ин витро клиниката към болницата, забременяването се случило спонтанно. Сякаш, за да получи реванш за дългото чакане на бебе, бременността на Калина мина спокойно и леко, а раждането – като по учебник.

Калина и малкият Матео са в отлично състояние и се очаква да бъдат изписани от лечебното заведение в началото на следващата седмица./show.blitz.bg

Коментирай

Боже

Боже 11.01.2022 11:05

Каква суета, тя чак е гримирана, фризирана...