Любима двойка от "Един за друг" чакат бебе СНИМКИ

Любима двойка от "Един за друг" чакат бебе СНИМКИ

Истинско щастие споходи една от най-чаровните двойки от първия сезон на романтичното предаване "Един за друг". Чаровните риалити звезди показаха положителен тест за бременност и споделиха огромното си вълнение за предстоящото събитие, за което се готвят отдавна. 

Те не успяха да спечелят формата, но пък се превърнаха в любимци на зрители. Коментарите в социалните мрежи сочат, че младата двойка е най-харесвана от зрителите на формата и бяха крайно разочаровани, че не спечелиха паричната награда. 

С благата вест се похвалиха Калина и Емо от първия сезон на "Един за друг". "Е магията се случи и на нас. Съдбата си знае работата, а ние търпеливо изчакахме реда си. Хубавите неща стават бавно и това ни кара да ги оценяваме още повече. Щастливи сме да споделим и тази новина с вас, които сте част от живота ни в последно време. Пожелаваме го от сърце на всеки", пише Калина във Фейсбук. 

Калина и Емил са родом от Пловдив. Но живеят в с. Ягодово. Заедно са от 5 години, а от близо две години са и женени. Готови на всичко един за друг – тя се отказва от професията си на стюардеса, за да бъдат заедно, а последният романтичен жест от негова страна е специално написана за нея е песен./show.blitz.bg
 

Коментирай

Кпсс

Кпсс 17.07.2021 23:30

Дреме ми на кора...кви са тия бе,кво ги навирате на хората,и едни комшии чакат,напишете ги и тех ....

Били

Били 18.07.2021 16:59

Честито! Ще им се роди красиво детенце

Жабокрек

Жабокрек 18.07.2021 17:42

Кви са тия?????