Нов водещ на "Гласът на България"! Ето кой актьор застава на мястото на Павел и Венци Венц СНИМКИ

Нов водещ на "Гласът на България"! Ето кой актьор застава на мястото на Павел и Венци Венц СНИМКИ

Продуцентите на "Гласът на България" са решили да направят кардинални промени за новия предстоящ сезон. Както е известно вече, от менторския стол паднаха Камелия, Графа и Михаела Филева, а на тяхно място ще седнат Галена, Любо Киров и Дара. 

Единствено музикантът Иван Лечев се оказа с дебели връзки и си запази мястото в музикалното шоу. Павел и Венци Венц също губят работата си като водещи на "Гласът на България", а мястото им ще заеме млад актьор. 

DARA с първи думи за рокадата в "Гласът на България" и ролята си във формата СНИМКА

Иван Тишев ще е новият водещ на "Гласът на България", обявиха от продукцията. Той е добре познат на зрителите на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика”. Завършил музикалното училище “Любомир Пипков” в София с класическа китара, Иван Тишев посвещава времето и енергията си най-вече на музиката – свири, продуцира и пише песни - за себе си и за свои колеги. След успеха и славата, които постига с участието си в “Революция Z”, той печели още фенове и с ролята си на Дидо в уеб сериала „Не така, брат“.

Галена изрита Камелия от "Гласът на България"! Графа и Михаела също са аут

“Да съм водещ в новия сезон на “Гласът на България” е голяма радост и поредното предизвикателство за мен. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и нямам търпение да се срещна с всички талантливи и гласовити изпълнители, които ще се явят на сцената. Сигурен съм, че заедно ще подарим много изненади и свежо настроение на зрителите”, коментира Иван Тишев.

Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и усмихнат V-REPORTER и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в официалния сайт: glasat.btv.bg и Facebook страницата на предаването.

„Много съм щастлива да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу по bTV и този сезон. В “Гласът за кадър” ще има много забавни моменти, както с новите треньори – DARA, Галена, Любо Киров и Мастър Иван Лечев, които много много харесвам, така и с кандидатите за титлата “Глас на България”, които пък нямам търпение да видя и опозная”, каза с вълнение Алекс Петканова./show.blitz.bg

 

Коментирай