DARA с първи думи за рокадата в "Гласът на България" и ролята си във формата СНИМКА

DARA с първи думи за рокадата в "Гласът на България" и ролята си във формата СНИМКА

Дара е на прага на съвсем ново предизвикателство, след като наскоро стана ясно, че драстичните рокади в журито на "Гласът на България", за които предполагаме, вече официално са факт.

Провокативната 22-годишна певица е новото попълнение в треньорския състав на шоуто и влиза в ролята на ментор, което бе посрещнато със смесени чувства от зрителите.

Вече ще гледаме Галена, Любо Киров, Дара и Иван Лечев на горещите столове - да оценяват талантливи изпълнители. 

Като дете DARA мечтае да стане художествена гимнастичка, но се озовава не в спортната зала, а на музикалната сцена и бързо се превръща в тийн сензация.

Шок! Дара замяза на отровен гущер! Попиляха я в мрежата за вида й СНИМКИ

"Много внимателно трябва да подбираш критиките си и думите, които казваш. Не искам някой срещу мен да се почувства зле. Никога не бих направила критика, която да е прекалено рязка. По-скоро бих окуражила и бих дала някакъв съвет, който да може да те изгради, а не да те смачкам", сподели в тв гостуване Дара в студиото на "Преди обед".

Изпълнителката признава, че от останалите членове на журито, е най-близка с Любо Киров, когото определя и като свой ментор. Разбира се, респектирана е и от Иван Лечев. Познава се и с Галена. "Тази година журито е най-силното до момента. Химията между нас е много голяма. Още първият път, когато се срещнах с тях, ми беше някак си хубаво. Все едно сме едно цяло."/show.blitz.bg

Коментирай

Фончо Тариката

Фончо Тариката 18.06.2021 19:38

Пак е духала на правилното място :Д