Не е за вярване какво прави Силвена Роу на Малдивите и за кого СНИМКИ

Не е за вярване какво прави Силвена Роу на Малдивите и за кого СНИМКИ

Ако се чудите какво прави Силвена Роу след "Мастършеф" и къде се е изгубила, ще се изненадате, че всъщност атрактивната кулинарка съвсем не си губи времето в безметежен релакс.

Наскоро тя е станала гост-готвач в един от най-луксозните комплекси на Малдивите, където, както може да си представите, се чувства като в рая. За информация - само една нощувка там струва минимум 5000 долара, а шеф Силвена изготвя специално меню за богаташите със суперхрани и пробиотици.

Силвена Роу призна за тежко заболяване

Атрактивната блондинка меси хляб и забърква кефирени зърна със сок от манго, като зърната ги носи специално от България, защото за Малдивите това е непознат продукт. Иначе използва основно местни плодове и зеленчуци. Сред специалитетите й е ястие с круши, трюфел и лилави картофи. Звезда в менюто й е пробиотична торта с боровинки, която е без захар и глутен.

Силвена Роу е горда баба! Показа внучката ВИДЕО

Самата Силвена Роу не крие, че консумира само качествена храна, благодарение на което биологичната й възраст е около 35 години, което установява, след като се подлага на специални изследвания, нищо, че реално е на 55. Разминаването Роу обяснява с т.нар. хакване на физиологията - метод, с който успява да пребори и сериозния си проблем с щитовидната жлеза.

Топ готвачката не хапва, например, никаква захар, не прекалява и с месото, като го замества с растителни продукти, пълни с фибри.

Припомняме, че от февруари отново ще я гледаме по bTV, където ще води ново кулинарно шоу с елементи на лайфстайл. Топ готвачката се радва и на признанието на правителството в Дубай, което наскоро й връчи златна виза за десет години. Голямото отличие идва заради заслугите й за обогатяването на кулинарната култура в страната, пише "Галерия"./show.blitz.bg

Коментирай

Ами

Ами 25.11.2021 20:04

По-голяма глупост от тази биологична възраст и хакване на физиологията не бях чувал.Хакват я ама в клиниките по пластична хирургия в Турция тая издуханата.Изглежда си баш на 60 год бабка, да се снима сутрин без грим да я видим как се е хакнала :ДД

Бай Кузи с големите бузи

Бай Кузи с големите бузи 25.11.2021 20:39

Тая нали се хакваше само на тройки

Малиии

Малиии 25.11.2021 21:49

Баси малоумницата !

Тази

Тази 26.11.2021 9:46

или този (не е ясно) ме плаши с вида си.