Наско от БТР показа жена си в "Капките", оказа се голяма сръбска красавица СНИМКА

Наско от БТР показа жена си в "Капките", оказа се голяма сръбска красавица СНИМКА

Наско от БТР, който е един от звездните участници в "Като две капки вода" този сезон, почти не говори за личния си живот, не е показвал досега и жена си Ивана.

Тя обаче, се оказа голяма сръбска красавица и както се казва - има защо певецът да я пази от любопитни хорски очи. В този случай обаче, нямаше как да я скрие, защото образа, който му се падна за имитация, бе на една от любимите съвременни сръбски певици - Мария Шерифович, която спечели Евровизия през 2007 г. с уникално изпълнение на песента "Молитва". 

Мария отвърна за плейбека в "Капките" и стана страшно ВИДЕО

Ивана бе в публикта по време на изпълнението на Наско и бурно го аплодираше, а след това, видимо доволна от представянето му, се изказа доста ласкаво пред всички на микрофона.

"Как си се хванала с Наско?! Къде си ти, къде е той!", заяви й водещият Рачков веднага, а думите му предизвикаха всеобщи усмивки. А на въпрос дали й е харесала имитацията, Ивана отвърна така:

Какво направи Зомбори в "Капките"?! Хилда плаче, Веско Маринов се хвана за главата... ВИДЕО

"Наско е с отлично сръбски изговор, фантастише!" И добави:

"Възхищавам му се, отлично изпя песента", каза Ивана, която въпреки, че живее в България вече над десет години, говори основно на родния си език.

Припомняме, че Наско и Ивана минаха през венчилото през 2017 година, но са заедно от доста по-дълго време./show.blitz.bg

 

 

Коментирай