Мария отвърна за плейбека в "Капките" и стана страшно ВИДЕО

Мария отвърна за плейбека в "Капките" и стана страшно ВИДЕО

Новината, че само фолкпевицата Мария пее на плейбек в шоуто за имитации "Като две капки вода", неизбежно провокира серия от коментари не само в социалните мрежи, но и на сцената по време на последния лайф на шоуто.

След поредното изпълнение на Мария, която този път трябваше да се превъплъти в образа на поп сензацията The Weeknd, водещият Рачков не издържа и я попита в прав текст - наистина ли тя е единствената, която пее на плейбек в шоуто.

Бомба: Рачков аут от "Като две капки вода", огласиха края му в ефир след...

Отговорът на миньончето обаче, се оказа доста двусмислен, което за пореден път отприщи коментарите в мрежата.

"Хвърлихме малко прах в очите на хората", това заяви Мария пред слисаните погледи на Геро и Рачков.

А според първоначално тиражираната информация - певицата имала специална клауза в договора да ползва плейбек, за да не се излага с пеенето, или по-скоро с виенето си, както определят мнозина.

Зрителите на шоуто забелязаха, че Марчето само си отваря устата, а те чуват запис от студио, който е минал през старателна обработка. От няколкото видеа, които изтекоха от репетициите на миньончето, стана ясно, че тя не се справя много добре без компютърна обработка, пише "Уикенд".

Мария спечели "Капките" с гола плът СНИМКИ 18+

Почитателите на певицата също са единодушни, че заралийката пее на плейбек в "Капките", както и по участията си в заведенията. А и в шоуто Мария не показва кой знае какви вокални възможности, но все пак е по-добре от реалните й вокални данни, пише още изданието.

"Мария за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее. Джулиана Гани се справя по-добре от нея", гласи още един от многобройните реакции във виртуалното пространство./show.blitz.bg