Нападнаха Рачков след "Капките", шегите му излизат солено

Нападнаха Рачков след "Капките", шегите му излизат солено

Редом до традиционно хубавите отзиви след поредното издание на "Като две капки вода", разбира се, се намериха и фенове с различни емоции.

Разходка в социалните мрежи е достатъчна, за да се видят полярните мнения, с тази уговорка обаче, че хубавите определено преобладалат. Негативните пък, винаги предизвикват контракоментари, съответно и по-голямо внимание.

Ето цялата истина за връзката между Рачков и Джулиана Гани СНИМКА

Някои от феновете на формата признават, че са спрели да го гледат редовно заради ненужно дългите шеги и откровено пародийното отношение на един от водещите - Димитър Рачков.

"Прекалява много! Ясно е, че е по сценарий, ама той много досажда с постоянните прекъсвания, омаловажаване на всичко. Никой не може да се изкаже докрай, не става ясно какви са коментари, слушаме само Рачков", гласи коментара на един от възмутените зрители на формата.

Изненада! След раздялата с Рачков Анита призна, че вече иска...

Някои от смешките на Рачков определено се получават, но сред тях, по мнението на мнозина, има и доста безвкусни шеги, които се отразяват и на имиджа на иначе един от най-обичаните формати в родния тв ефир.

" Г-н Халваджиян, обръщам се персонално към вас тъй като считам, че като един съумял продуцент, се интересувате от мнението на фена за вашата продукция. Като цяло замисълът е добре режисиран, само че всичко хубаво завършва дотук. Според мен и като чета мнението на другите фенове водещият Рачков прави шоуто негледаемо.

Рачков не страда дълго за Анита, вече прегръща нова красавица СНИМКА

Всички мои другари, сътрудници и познати ми споделят, че не го гледат поради въпросния водещ. Искам да ви попитам, вие харесвате ли тези плоски, глупави, безсмислени простотии? Ако желаете да имате висок рейтинг обърнете внимание повече на участниците и журито, които в действителност минимум приказват и разясняват изпълнителите", обръща се недоволна зрителка директно към продуцента Маги Халваджиян.

"Той не възприема работата си съществено. Виждаме го и при сложени задания за реплика по какъв начин се лигави и един облик не може да направи, а сякаш се води за огромен артист. Цялото му държание е подигравка, което трансформира и предаването в такова. Все отново той запълва 80% от ефирното време със своите плоски шегички. Зуека не може да вземе думата от него, а в случай че го направи, оня стартира да му се подиграва", продължава недоволството и друг почитател на "Капките".

Разбира се, не очакваме нито Маги Халваджиян да смени водещите си, нито да промени кой знае колко нагласите си за сценария и в бъдещите издания на "Като две капки вода". Но пък може и да ни изненада с някое нововъведение./show.blitz.bg

Коментирай

Катерина

Катерина 29.05.2023 11:31

Господин Халваджян, аз гледам шоуто Ви само заради Митето( разрешавам си така да се изкажа; защото Рачков е с мен в неделя, разсмива ме от сърце, и прави неделната вечер специална), голям е,,,❤️

Фен

Фен 29.05.2023 11:32

За какъв Зуек става дума ? Той отдавна не е в шоуто! Геро е там и е чудесен! А рачков е лигльо! Плоски и тъпи шеги! Дразни дори!!!

М М

М М 29.05.2023 11:51

Аз също много му се кефя на Димитър Рачков. Той внася свежест в цялото предаване, иначе ще стане много сериозно и скучно, а това е ШОУ, което е много ЯКО

М М

М М 29.05.2023 11:52

И Е НОМЕР 1

Баба

Баба 29.05.2023 16:35

По голяма лигня и пристанища няма ,НО това е рачков .Ако е по сценарии то жалко за сценаристите ГЛЕДАМЕ ПРЕДАВАНЕТО ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ А НЕ ЗА БЕЗВКУСИЕТО НА рачков

Мария

Мария 29.05.2023 18:05

Много рядко гледам предаването и то само на запис / по този начин прескачам репликите на Рачков/, защото се възмущавам от просташкият му хумор и унизителното отношение към оценяващите! За мене, той е едно нищо с голямо самочувствие, за съжаление подхранвано от хора, като него!

Доволна

Доволна 30.05.2023 6:41

Аз пък с нетърпение чакам този формат и много се забавлявам. Тези, на които е досадно и дразнещо поведението на Рачков да гледат цирка в политиката на държавата ни! Канали много, предавания също, всеки да гледат каквото му харесва!

Иван

Иван 30.05.2023 7:22

За всички фенове който се дразнят от Рачков. Просто завиждате на успеха на един човек. Само един Скот може да не харесва шеги и майтапи. Уважаеми скотове аз гледам предаването само заради Рачков и Геро

plokijuu

plokijuu 30.05.2023 8:10

Един напълно завършен боклук,с доказани наркомански превъплащения

Буби

Буби 30.05.2023 8:18

Шибаняк

Васко

Васко 30.05.2023 9:53

ВЪОБЩЕ НЕ ГО ГЛЕДАМЕ ВСИЧКИ ЗАРАДИ ТОЯ

Валери

Валери 30.05.2023 12:05

Гледам предаването само за Рачков. Сезонът, в който той не беше водещ, беше мъка.

snejana_damianova77@abv.bg

[email protected] 31.05.2023 11:10

Pачков е номер №1,който иска да не го гледа .Да си пусне парламента,там нямат грешка,само майтапи и простотии,за сметка на нас!

капамъ гюрлеси

капамъ гюрлеси 31.05.2023 11:57

ами дали му на рачков свобода, повярвал си че е велик и си развява хавлията както му скимне. не ме кефи и не гледам бозата - ни на живо , ни на запис

Ами

Ами 01.06.2023 5:34

Що не си пускате записи на “Златен Орфей”Всички плювачи са с носталгия по онова време!Рачков и Геро са много яки! Само заради тях гледам!