Ето я цялата истина за връзката между Рачков и Джулиана Гани СНИМКА

Ето я цялата истина за връзката между Рачков и Джулиана Гани СНИМКА

Комикът и телевизионен водещ Димитър Рачков публикува любопитни снимки в компанията на няколко красавици. Това се е случило на събитие, на което той е бил поканен. Става въпрос за дебют на моден бутик в Хасково.

Едната от тях много прилича на известната Джулиана Гани, но всъщност не е тя, а красивата приятелка на актьора на име Мая, която всъщност е основателка на въпросния бутик, пише 7dnisport.bg. 

„Искам да Ви кажа истината за Димитър Рачков и новата клюка, която излезна, че се е снимал с Джулиана Гани и че имали едва ли не романс или каквото и да било. Актьорът се снима с красива дама на име мая, Джулиана дори не е била на това събитие. Искам да се знае“, пише приятелка на Димитър Рачков в коментарите под една от публикациите по темата.

Димитър Рачков написа следното: „Събитията с приятели, за успеха на приятели, са ми най-любими! Успех на бутик, Доминос бутик в Хасково!“./show.blitz.bg

Коментирай

Може

Може 28.05.2023 19:14

Абе тва Рачковото твърдишко мангале халтураджията бездарника лигльото освен да се отърка около булка друго не може.Хич не го бива като мъж и всяка дето се завърти край него е само за пари и за кратко после му бие шута.

Храчков

Храчков 29.05.2023 0:09

чеп за зеле не става. Крещи, подскача, като малоумен - какъвто е! Сваля си гащите и се гъзи! И този малоумен олигофрен печели с това повече от теб в пъти, дето си учил с години и си станал, лекар, инженер, физик и прочие!!!

електра

електра 29.05.2023 7:16

храчков е наи голямото миризливо лаино във булгаристан