Надежда от "Ергенът" най-накрая разкри всичко за бившия си и двамата с Алек се... ВИДЕО

Надежда от "Ергенът" най-накрая разкри всичко за бившия си и двамата с Алек се... ВИДЕО

Надежда най-накрая призна какво точно се случва между нея и бившият й съпруг. При това го направи на една от най-романтичните срещи в романтичното риалити досега.

"Поканил съм днес една от най-фините души, които усещам тук. Тя е прелестна, красива, лека и нежна. Предусещам страхотен ден", сподели Алек преди срещата си с блондинката, с която се спуснаха с въже от висока скала, а после се отдадоха на романтичен пикник край морския бряг.

Не е за вярване как е изглеждал Алек Манолов преди "Ергенът", зрителите са в шок СНИМКА

"С теб всичко ми е хубаво и лесно. Този ден е абсолтно феноменален", призна милионерът, след което попита дали всичко с бившия съпруг на Надежда е приключило. И получи любопитно признание:

"Да, приключило е. С него сме в добри отношения, говорим си за малкия. Сега дори се смеем, че моето решение навремето за развод е било правилно", разказа Надежда.

Надя от "Ергенът" скочи на известен секссимвол, но той я...

Тя сподели, че името на 7-годишния й син е Константин, а тя му казва Косьо.

"Знам, че няма как да достигна до нея, без да имам абсолютното разбиране за сина й", коментира Алек пред камерата на романтичното риалити.

"В Гърция е по-лежерно. Детската градина например е само до 13 часа. Тук всичко е различно за него. Промени се средата му, приятелите", разказа Надежда и попита дали семейството на Алек би приело жена с дете.

"Абсолютно, сигурен съм в това. Аз също приемам всичко около теб", призна Алек.

"В един момент спрях да търся мъж, защото исках да предпазя сина си. Той свиква с моя партньор и после му става трудно, като се разделим… Много би те харесал. Той е мое копие, моето лице, но със сини очи и коса като твоята", сподели още Надежда./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай