Мони изкарва мръсни тайни на "Ергенът" срещу 5 бона

Мони изкарва мръсни тайни на "Ергенът" срещу 5 бона

Мони от "Ергенът" се радва на популярността, която доби покрай участието си в романтичното риалити на bTV. Въпреки че беше една от най-недолюбваните от останалите участнички, в крайна сметка тунингованата брюнетка си взе това, което иска.

Към днешна дата ориенталската танцьорка го раздава много тежко, даже вече си е определила и цена. И то каква! Мони иска пари, за да дава интервюта, защото обещава да разкрива доста мръсни тайни от задкулисието на шоуто.

Войната между Мони и Габи в "Ергенът" се пренесе и навън... СНИМКИ

Как гледат на това продуцентите на шоуто и дали ще предприемат нещо, тепърва ще става ясно. А в случая Зенгинер иска между 3 и 5 бона, за да говори, твърдят близки до риалити героинята, която бързо натрупа последователи в социалните мрежи.

Малко след като напусна предаването Мони се скъса да се явява в телевизии и да дава интервюта - явно с цел да задържи максимално вниманието върху себе си за по-дълго. Не бива да подминаваме и факта, че от шоуто, на практика, тя не спечели никакви пари, както вероятно й се е искало, но за сметка на това тепърва се е ориентирала как да го прави. Дали ще й се получи, е отделен въпрос.

"Ергенът" Евгени обясни защо не даде роза на Мони

Любопитна подробност е, че Мони не е първата риалити героиня от "Ергенът", която иска пари за интервюта. Първа това направи участничката от миналогодишния сезон Зорница, по-популярна като Зори Джи, която искаше едва 500 лв., а за тв участие между 10 до 30 минути – 2500 лв./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 14.04.2023 11:01

Пълни измишльотини.Има солиден подписан договор с продукцията и нищо не може да ''издава'' защото ще отнесе солидна глоба.А никой не го интересува, вече си взе 5 минутната слава.Да ходи да мята гюбеци на цигани за да изкарва пари.

Капитана

Капитана 14.04.2023 11:10

Аз съм я праскал на Слънчака за 500лв, уникални свирки прави.Супер си Мони :***

Загубено време

Загубено време 17.04.2023 19:17

Е не само вашият вестник ли е за кво се имате, не знам, но и поредната ви тъпа статия, неказваща нищо, добре че не е на хартия да прахосвате материал. Чудя се кой ви чете тъпкането на едно място. В квартала на пейката ще науча повече!